5 χρόνια ο Μουριάδης υπόσχεται μια μελέτη για την πεσμένη γέφυρα

Πέρασαν και τα 4 χρόνια του Μουριάδη και παρά τα όσα είχε δηλώσει στην αρχή του καλοκαιριού ότι θα είχε τελειώσει η μελέτη για την πεσμένη γέφυρα αυτό ακόμη δεν έχει γίνει. Μια μελέτη την κοσκινίζει η “Εγνατία Α.Ε” εδώ και 5 χρόνια και κανείς δεν μιλάει από τον δήμο. Μάλλον τους βόλεψε αφάνταστα να είναι πεσμένη.
@ Η γιορτή της σαρδέλας του μάρανε όλους εκεί κάτω στο λιμανάκι των “σφαγείων” όταν επί 4 χρόνια ο Μουριάδης δεν κατάφερε να το νομιμοποιήσει. Έτσι ορφανά παραμένουν και τα λιμάνια της Καρβάλης αλλά και της Καλαμίτσας που είναι μπροστά από το ξενοδοχείο “Λούσυ”.
@ Στην κυριολεξία ο πρόεδρος της κοινότητας της Νέας Καρβάλης δεν έχει κάνει τίποτε για το χωριό που θέλει να λέγεται τουριστικός προορισμός όταν τα καλαθάκια για τα σκουπίδια στους δρόμους είναι καρφωμένα στα δένδρα.
@ Και αυτοί το χαβά τους. Διάβασα το χθεσινό δελτίο τύπου που έδωσε η ΔΕΥΑΚ στην δημοσιότητα και αναρωτήθηκα αν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Το δελτίο τύπου λέει ότι “Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, επιθεώρησαν το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, τις εργασίες αντικατάστασης των έξι αντλιών ανακυκλοφορίας της βιολογικής ιλύος στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της Καβάλας “.
@ Παρακολούθησαν την τοποθέτηση έξη αντλιών και το έκαναν θέμα όταν το πρόβλημα σήμερα της ΔΕΥΑΚ είναι πως θα πληρώθει το ρεύμα που χρωστάει στην ΔΕΗ.
@ Να ρωτήσω τον Μουριάδη στα χωριά του δήμου συνοδεύεστε από την κ. Αργυρίου ή την έχετε μόνο για τις πνευματικές εκδηλώσεις;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα