9 εκ. ευρώ άφησε προίκα η Τσανάκα στον Μουριάδη

Εκτός του γνωστού ταμιακού ανοίγματος των 250.000 ευρώ που υπάρχει εδώ και χρόνια στην διαχείριση της σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, το Ταμείο του Δήμου παραδόθηκε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου στην σημερινή υπό τον κ. Μουριάδη. Σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών Ηλία Καλαντερίδη το διαθέσιμο ποσό που παραδόθηκε είναι περίπου εννιά εκατομμύρια ευρώ.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ηλίας Καλαντερίδης «έγινε η παράδοση του Ταμείου κανονικά χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, υπάρχουν ταμιακά αποθέματα περίπου εννιά εκατομμυρίων ευρώ τα οποία βρίσκονται στο ταμείο και στις τράπεζες, το μεγαλύτερο μέρος είναι κατατεθειμένο σε διάφορες τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται ο Δήμος Καβάλας, στο ίδιο το ταμείο δεν επιτρέπεται να υπάρχουν μεγάλα ποσά, αυτά τα χρήματα είναι εκεί για να πληρωθούν υποχρεώσεις οι οποίες τρέχουν ή θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου, έτσι λέει και η νομοθεσία και ο προγραμματισμός….. στο ταμείο της σχολικής επιτροπής εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό το ποσό των 250.000 ευρώ και ο Δήμος όα αυτά τα χρόνια εκείνο που έκανε είναι να ενισχύει συνεχώς τις επιτροπές προκειμένου να καλύπτουν και τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους αλλά και εκείνες που είχαν μείνει στον αέρα, εκείνο που γνωρίζω είναι ότι υποχρεώσεις που τότε δεν είχαν πληρωθεί ή έδειχναν ότι είχαν πληρωθεί αλλά αυτό δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα εν τέλει έχουν εξυπηρετηθεί…..».
Σημειώνεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών θα αντικαταστήσει την επικεφαλής της παράταξης Δήμητρα Τσανάκα για το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από την Καβάλας για λόγους υγείας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα