Αδιόρθωτος μέχρι το τέλος ο Γκόνης με μια αλαζονική επιστολή και με απειλές

Αδιόρθωτος παραμένει ο Θοδωρής Γκόνης και επιβεβαιώνει με την παρακάτω απάντηση του ότι τίποτε δεν διδάχθηκε τις τελευταίες ημέρες από αυτά που συμβαίνουν εξαιτίας του στο ΔΗΠΕΘΕ. Ο κ. Γκόνης αντί να διευκολύνει την διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ επιμένει να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα για τον οποίο κατηγορήθηκε επανειλημμένα.
Μόνος του, διαβάζοντας κανείς την τελευταία παράγραφο της επιστολής του, αποφάσισε ότι δεν έχει πέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα, δηλώνει ότι έχει την υψηλή προστασία του δημάρχου και απειλεί όσους του κάνουν κριτική. Αδιόρθωτος μέχρι το τέλος. Όλοι του φωνάζουν ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στο ΔΗΠΕΘΕ αλλά αυτός αδυνατεί να το καταλάβει γιατί ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να παραδεχθεί ότι θα φύγει κακήν κακώς και όχι ως ένας καλλιτέχνης που βοήθησε τον πολιτισμό της Καβάλας.
Όσο και αν θέλει να το αποκρύψει και ο Κιμούλης για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του από τρεις ηθοποιούς για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του έδειξαν την έξοδο από το φεστιβάλ Επιδαύρου μέχρι να ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις που τον αφορούν. Ο Γκόνης όμως κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν τρεις καταγγελίες κατατεθειμένες στο ΣΕΗ και μέχρι τώρα κάνεις δεν έχει αποφανθεί επί αυτών. Όμως ο ίδιος αποφάσισε και το συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ θα υπακούσει;
«Με καιρό και με κόπο»
Μετά τις αναρτήσεις των τριών συναδέλφων μου ηθοποιών, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», στο μέτρο που με αφορούν, που με τρόπο αδόκητο αναπαρήχθησαν από συγκεκριμένο ειδησεογραφικό ιστότοπο, και μάλιστα με τίτλο άκρως παραπλανητικό, θέλω να επισημάνω τα εξής :
Τώρα που ήρθε ο χρόνος και έδειξε την αληθινή διάσταση των πραγμάτων, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι καταλαβαίνω τις δυσκολίες των καιρών, την αγωνία και τη λαχτάρα των νέων ηθοποιών να βρεθούν επιτέλους στη σκηνή, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, κάτι που το δικαιούνται απόλυτα.
Στις μέρες μας ο χώρος μας δοκιμάζεται. Και δοκιμάζεται σκληρά. Εργάζομαι 40 χρόνια στο θέατρο «με καιρό και με κόπο», ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Πιστεύω πως τα έργα μας μιλούν καλύτερα απ’ τα λόγια μας. Αν δεν μπορούν να μιλήσουν αυτά, τότε δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε σχεδόν τίποτα. Όμως έρχεται η στιγμή, όπου είσαι καταδικασμένος να πεις δυο κουβέντες.
Και επειδή δεν αγαπώ τα πολλά λόγια, ούτε τις δικαιολογίες, κάτι που το έμαθα από τους Δασκάλους μου, το μόνο που έχω να προσθέσω, μετά την επιστολή της συγγραφέως και σκηνοθέτιδος, Στέλλας Μιχαηλίδου, η οποία αναλυτικά δίνει απαντήσεις σε όλα, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη, επί του θέματος, είναι ότι στο θέατρο, πολλές φορές η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί εντάσεις, που εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και λάθος «αναγνώσεις».
Επιπροσθέτως, έχω να τονίσω ότι τα αναφερόμενα σε εμένα από τις τρεις ηθοποιούς, αποδείχθηκε ότι δε στοιχειοθετούν όχι αξιόποινη πράξη, αλλά ούτε καν πειθαρχικό παράπτωμα και δε δικαιολογούν επ’ ουδενί τις άκρως προσβλητικές φράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν από συγκεκριμένα μέσα, με αποκλειστικό σκοπό τη συκοφάντησή μου, την οποία από εδώ και πέρα δε θα επιτρέψω, ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Θοδωρής Γκόνης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα