Άφησαν απλήρωτους τους καθηγητές μουσικής του Ωδείου, αν και έριξαν χρήματα από την βοήθεια για τον κορωνοϊό

Πραγματικά έχουν αναστατωθεί οι εργαζόμενοι στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας, μια και βλέπουν ότι ενώ ο δήμος λαμβάνει υπέρογκα ποσά από την Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της πανδημίας, δεν φτάνουν στην πόρτα τους αυτά τα χρήματα.

Η δημοτική αρχή του Θόδωρου Μουριάδη έχει πάρει με τα πρόσφατα χρήματα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον κορωνοϊό από τα οποία υποτίθεται ένα μέρος αυτών των χρημάτων πήρε και το Δημοτικό Ωδείο.

Τώρα μαθαίνουμε ότι εκτός από τους απλήρωτους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», υπάρχουν απλήρωτοι και οι καθηγητές μουσικής στο Ωδείο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμος Καβάλας, έχει να πληρώσει τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου από τον Μάιο, τρέχοντος έτους.

Κι ενώ έχουμε στο Δημοτικό Ωδείο, γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μαθήματα μουσικής από το ίντερνετ λόγω μέτρων ασφαλείας, προβληματίζονται αν πρέπει ή όχι να πληρώσουν αυτού του είδους την διδασκαλία.

Από την άλλη οι καθηγητές περιμένουν να λάβουν αναδρομικά με δικαστική απόφαση αυτά που ελπίζουν να πάρουν μετά από την ομαδική νομική προσφυγή τους και η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου βρίσκεται σε ένα πέλαγος και αντί να δώσει λύση, πελαγοδρομεί και δημιουργεί περισσότερη και μεγαλύτερη ανασφάλεια για το μέλλον του Ωδείου που ήταν πρότυπο στα παλιά χρόνια της αίγλης!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα