Αγανάκτησαν και οι υποστηρικτές του στην Παναγία και ο Μποζούδης που ακόμη μετρά τα εισιτήρια από την «μεγάλη επιτυχή» του ΔΗΠΕΘΕ

Ο ένας μετά τον άλλο οι υποστηρικτές του Μουριάδη απογοητευμένοι από τον τρόπο που διοικεί όπως ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου το “Κάστρο” ο κ. Λαζαρίδης άρχισαν και μιλάνε δημόσια. Ο κ. Λαζαρίδης συγκεκριμένα είναι ενοχλημένος από την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης του κεντρικού δρόμου της Παναγίας που παρατηρείται καθημερινά κυκλοφοριακό χάος. Το ίδιο μου είπε πριν μέρες και ο Παναγιώτης Τσιτσιλικάκης.
@ Να φαντασθεί κανείς ότι ο Μουριάδης είναι και κάτοικος της Παναγίας και βλέπει το πρόβλημα καθημερινά αλλά λόγω ανικανότητας δεν μπορεί να βρει λύσεις.
@ Σε συνέχεια της αναφοράς μου για την κατάσταση του κλειστού κολυμβητηρίου της Καβάλας και τα προβλήματα που έχει από τα νερά τις βροχής που πέφτουν από τη στέγη μέσα στη πισίνα, έμαθα ότι η ιδιωτική εταιρεία που κάνει τις μετρήσεις έρχεται μετά από ραντεβού και αυτό ας το μεταφράσει κανείς όπως θέλει. Άρα κατά τη διάρκεια των αγώνων πόλο που έγιναν προχθές κανείς δεν μέτρησε την καταλληλότητα του νερού της πισίνας μετά την μεγάλη βροχόπτωση;
@ Αλλά όλοι τη δουλειά τους να κάνουν, σύλλογοι, εργαζόμενοι στο κολυμβητήριο και οι μόνοι που μπορεί να την πληρώσουν είναι οι αθλητές.
@ Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσα εισιτήρια έχει κόψει σε Καβάλα και Αθήνα η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γκόνης σε κείμενα του Μπουκάλα. Εντάξει ο Μποζούδης δεν ήξερε πριν από ένα μήνα, για μένα απαράδεκτο, αλλά δεν ξέρει ούτε τώρα. Προφανώς επειδή τα νούμερα είναι αμείλικτα και δείχνουν την μεγάλη αποτυχία της διοίκησης Μποζούδη να χρηματοδοτήσει με φειδώ μια παράσταση που κόστισε κοντά στις 80.000 ευρώ και δεν ξέρω αν μπόρεσε να μάζεψει έστω το 10% των εξόδων του έκανε.
@ Αλλά ο Μποζούδης που όπως και όλοι οι υπόλοιποι στο παρελθόν είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο τον Γκόνη τον πλήρωναν για να ανεβάζει αποτυχίες.
@ Ευτυχώς που φεύγει.
@ Υπάρχει αύξηση του τουριστικού ρεύματος και αυτό το βλέπει κανείς καθημερινά στην αγορά της Καβάλας όπου στους δρόμους ακούς Ρουμάνικα, Βουλγάρικα αλλά και Τούρκικα.
@ Σε 2 μήνες περίπου θα ανοίξουν τα σχολεία και όπως μαθαίνω καμιά εργασία δεν γίνεται σοβαρή στα σχολειά της Καβάλας. Όχι μόνο δεν γίνονται εργασίες αλλά δεν έχει παρουσιασθεί και ένα σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας για τον χειμώνα που θα είναι βαρύς. Αλλά τι σχέδιο να παρουσιασθεί όταν η διοίκηση του δήμου συνεχίζει να συμπεριφέρεται λέτε και δεν είμαστε μέσα στην καρδιά της ενεργειακής κρίσης αλλά στις εποχές με το πετρέλαιο ποτίζαμε τους μπαζέδες.
@ Το ερωτώ και περιμένω μια απάντηση. Το 12ο δημοτικό σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά φέτος ή πάλι θα πάρει κάποια αναβολή μέχρι να τελειώσουν κάτι μικροπαρεμβάσεις;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα