Άγρια συνομιλία του Γιαννάρα με Αγροσυνεταιριστή Συνεχίζει να κοροϊδεύει τους αγρότες ο Πασχαλίδης για τα Τενάγη

Επιμένει στην τακτική… Μαυρογιαλούρου ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο οποίος τάζει τα πάντα στους πάντες, με υποσχέσεις που δεν μπορεί να υλοποιήσει και εκθέτοντας εαυτόν κατ’ επανάληψη.
Τελευταία περίπτωση, αυτή του μεγάλου έργου του καθαρισμού της τάφρου και των καναλιών στα Τενάγη, το οποίο, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με αγρότες την περασμένη Δευτέρα στην Ελευθερούπολη, ανακοίνωσε… πομπωδώς ότι θα ξεκινήσει σε δύο μήνες.
Κάτι βέβαια εντελώς εκτός πραγματικότητας, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει οι σχετικές μελέτες, ούτε έχει γίνει διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου. Οπότε ακόμα «έργο γιοκ» -κατά τη φρασεολογία της εποχής- με τους αγρότες να πνέουν μένεα κατά του βουλευτή, διαπιστώνοντας τον διαρκή εμπαιγμό τους στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τις ψήφους τους.
@ Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει τον Γιαννάρα και καταφεύγει σε τέτοια ψέματα. Δεν ξέρει ότι τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό; Όπως ότι ναι βγήκε 1 εκ. Ευρώ για κάποια έργα στα τενάγη των Φιλίππων από τον Παναγιωτόπουλο και τον Λαζαρίδη αλλά όχι από αυτόν.
@ Φυσικά ακόμη ο Αλέξης Πολίτης περιμένει να τους φέρει τους μηχανικούς που του υποσχέθηκε για να ξεκινήσουν τα έργα. Όμως και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης έκανε γαργάρα και δεν απάντησε στο ερώτημα που του απηύθυνε όπως έμαθα στην συγκέντρωση των αγροτών στην Ελευθερούπολη ο κυβερνητικός βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης αν όντως υπάρχουν οι μελέτες για να ξεκινήσουν τα έργα σε 2 μήνες όπως είχε υποσχεθεί στους αγρότες ο Πασχαλίδης. Γιατί κύριε Πολίτη προτιμήσατε τη σιωπή από την αλήθεια;
@ Ο Γιαννάρας όμως ορμά και σε όποιον θεωρεί ότι δεν είναι μαζί του ή παρερμηνεύει τα λόγια που αμφιβάλω αν θυμάται και τι λέει όταν συνομιλεί μαζί τους. Έφτασε άκουσα στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο του νεοσύστατου αγροτικού συλλόγου της περιοχής του δυτικού Παγγαίου και να το μαλώσει γιατί τον άδειασε όταν μετέφερε ότι κανόνισε ο Γιαννάρας κάτι φυσικά που ήταν ψέματα τριμερή συνάντηση υπουργών για το πρόβλημα τους.
@ Αρχίζω και πιστεύω ότι κάτι έχει μάθει ο Πασχαλίδης ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα γι΄ αυτόν και έρχονται και εκλογές. Και κατάλαβε και κάτι ακόμη ότι το 2019 δεν είναι 2022 και τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα