Ακόμη μια ήττα για τον Μουριάδη που με υπαιτιότητα του έκλεισε η «Ροδόπη» Το διοικητικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του δήμου και του ενοικιαστή

@ Εγώ καλά σου τάλεγα και τάκουγες παράλογα αλλά εγώ καλά σου τάλεγα και εσύ μούλεγες θα δεις. Είδα ότι χθες έφαγες ακόμη μια σφαλιάρα αφού πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.
@ Ακόμη μια ήττα για τον Μουριάδη που δεν λέει να βάλει μυαλό. Έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφαση της αντιπεριφέρειας ο δήμος και ο μισθωτής του χώρου στάθμευσης της «Ροδόπης». Αναμενόμενο αφού δεν έπεισαν ότι κινδυνεύει η Καβάλα να μετατραπεί σαν της Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το κυκλοφοριακό της.
@ Ο δήμαρχος για μια φορά ακόμη μέσα στους 16 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία έχει υποστεί από κακούς χειρισμούς του τρεις μεγάλες ήττες αυτή με το πρόγραμμα της συνοικίας της Παναγίας που προσπάθησε να περάσει από την τρύπα της βελόνας ολόκληρο ελέφαντα, με τα δημοτικά τέλη που υπερψηφίσθηκε η πρόταση της αντιπολίτευσης και όχι η δική του και τώρα με το κλείσιμο του πάρκινγκ της «Ροδόπης».
@ Δεν νομίζω ότι θα βάλει μυαλό, αλλά εδώ είμαστε για να του θυμίσουμε ότι μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία εξαρτάται και από τα πόσα λάθη κάνεις.
@ Όσο γι΄ αυτά που ακούγονται ότι θα υπάρξει τροποποίηση και αλλαγή του σχεδίου δεν το βλέπω γιατί πρώτα πρέπει να αλλάξουν αυτό που ψήφισαν στην βουλή πριν μερικούς μήνες για την επικαιροποίηση των χώρων στάθμευσης προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα για τους ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτωσης. Μεταξύ αυτών που ψήφισε αυτή την επικαιροποίηση ήταν και ο Πασχαλίδης που τώρα διαρρέει ότι θα αναλάβει το υπουργείο περιβάλλοντος που καμιά σχέση δεν έχει με τους χώρους στάθμευσης να αλλάξει το σχέδιο πόλης στο σημείο όπου βρίσκεται η «Ροδόπη».
@ Θόδωρε χάσαμε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα