Ακυρώνονται εκδηλώσεις στο Cosmopolis Δεν φαίνονται να τηρούνται μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας σε συναυλίες

Το φεστιβάλ Cosmopolis και οι συντελεστές του αλλά και οι υπεύθυνοί του έλεγαν ότι η διοργάνωση θα εφαρμόζει με ακρίβεια όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων του.

Μάλιστα είχε αναλύσει και τι πρέπει να κάνουν οι θεατές των εκδηλώσεων του.

Παρ’ όλα αυτά και με το δεδομένο της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στην Καβάλα οι διοργανωτές αναφέρουν ότι: «λαμβάνοντας υπόψιν μας την έξαρση του φαινομένου στο νομό μας θεωρούμε υποχρέωση μας να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες της ενότητας CosmoHome για την επόμενη Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020.

Ευχόμαστε την γρήγορη εξομάλυνση της κατάστασης και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση»…

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ;

Παρ’ όλα αυτά σε φωτογραφικά στιγμιότυπα τα οποία δημοσιεύονται από τις εκδηλώσεις στην Παναγία βλέπουμε καθρά ότι όχι μόνο δεν τηρούνται οι αποστάσεις, αλλά ούτε και τα μέτρα ασφαλείας με ελάχιστους να φορούν μάσκα.

Για παράδειγμα πριν μερικές μέρες την αυλή του συγκροτήματος Χαλίλ Μπέη, ή αλλιώς στην «Παλιά Μουσική», όπως οι «Παναγιώτες» συνηθίζουν να το αποκαλούν, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους Καβαλιώτες «Βαρέα & Ανθυγιεινά» να παρουσιάζουν, με λιτή ενορχήστρωση, τραγούδια και μουσικές από τις δύο δισκογραφικές τους δουλειές «Βαρέα & Ανθυγιεινά» (2015) και «Επαρχιακά μπλουζ νόστου & ερώτων» (2018), καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Και ενώ οι μουσικοί κρατούσαν αν και συγκρότημα τις αποστάσεις οι θεατές δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να βλέπει κανείς συνωστισμό χωρίς αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων αλλά και να μην γίνεται χρήση μάσκας από τους συνωστισμένους θεατές!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα