Αλαλούμ με τη συναυλία Μάλαμα στο Ακόντισμα Να μας πουν οι υπεύθυνοι τι ακριβώς συνέβη;

Ανησυχία συνεχίζει να προκαλεί σε αρχές και ειδικούς ο συνωστισμός που παρατηρείται, μεταξύ άλλων, σε μαγαζιά και εκδηλώσεις, εξ’ ου και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα αυστηρά μέτρα το απόγευμα της Παρασκευής, τα οποία περιλαμβάνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Παρά το γεγονός πως οι λοιμωξιολόγοι χαρακτηρίζουν την αύξηση των κρουσμάτων αναμενόμενη, αυτό που ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι οι εστίες κοροναϊού που εντοπίζονται κυρίως σε χώρους διασκέδασης που συχνάζουν νέοι ηλικιακά άνθρωποι, γεγονός που πιστοποιεί και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας των ατόμων που προσβάλλονται από τον ιό.

Από την Καβάλα και μετά από ρεπορτάζ τόσο Καβαλιώτικου σάιτ και μετά από την ανταπόκριση του ΑΠΕ – ΜΠΕ έγινε διασπορά της είδησης η οποία ανέφερε ότι, το βράδυ της Παρασκευής, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στην Νέα Καρβάλη, στο ανοιχτό θέατρο Ακόντισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο υπεύθυνος της συναυλίας.

Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, στον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού που προβλέπονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Από φωτογραφίες που αναρτήρθηκαν φαίνεται ότι μέσα στον χώρο υπήρχαν πολλά άτομα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτε μια και σύμφωνα με τους διοργανωτές δεν υπήρξε ούτε σύλληψη του υπεύθυνου διοργανωτή της συναυλίας, αλλά δεν σημειώθηκε και το παραμικρό παρατράγουδο στην προσέλευση του κοινού.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Γιώτης Ποσπορέλης αναφέρει ότι: «Το ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» είναι χωρητικότητας 1176 θέσεων. Εξ αυτών καλύφθηκε σύμφωνα με το οριζόμενα το 75%, μέσω προπώλησης 830 εισιτηρίων. Επίσης αναπτύχθηκαν καθίσματα στον χώρο της πλατείας του θεάτρου τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τις ομαδικές κρατήσεις εισιτηρίων (μέχρι τέσσερα άτομα). Ομοίως αναπτύχθηκαν καθίσματα και στον χώρο του διαζώματος άνω των κερκίδων. Στο χώρο της συναυλίας δεν λειτούργησε ταμείο λόγω εξάντλησης όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων κατά την προπώληση από την προηγούμενη ήδη μέρα όπως και σχετικά ανακοινώθηκε. Στην ίδια αυτή ανακοίνωση που προηγήθηκε της εκδήλωσης αναφερόντουσαν αναλυτικά συστάσεις και πληροφορίες για το κοινό της εκδήλωσης»

Μένει να μας πουν όσοι έκαναν ελέγχους τι ακριβώς συνέβη και να ξεκαθαρίσει η όλη …φάση!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα