Αλήτικη δημόσια συμπεριφορά Κλειτσιώτη σε βάρος της Ιωσηφίδου

Νομίζω ότι ο Ντίνος Κλειτισώτης βρίσκεται σε πολιτική παράκρουση. Γεύτηκα προσωπικά την οργή του όταν στα καλά καθούμενα πριν από την πρώτη Κυριακή μου επιτέθηκε λεκτικά με ακατονόμαστες εκφράσεις χωρίς φυσικά να του δώσω την χαρά να του απαντήσω. Πιστεύω ότι με θεωρεί έναν από τους υπεύθυνους για την πολιτική αποτυχία που να μπορέσει να πάρει μέρις στις δημοτικές εκλογές και έδωσα τόπο στην οργή.
@ Πληροφορήθηκα όμως χθες ότι την ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά έδειξε και στο πρόσωπο της Αναστασία Ιωσηφίδου και αυτό το θεωρώ ότι είναι ακόμη χειρότερο γιατί η Ιωσηφίδου δεν ήταν η αιτία που ο Κλειτσιώτης δεν κατάφερε να πείσει. Επίσης θεωρώ ότι η συμπεριφορά του ήταν αλήτικη και για έναν ακόμη λόγο επειδή έγινε μπροστά στην κόρη της Ιωσηφίδου επίσης δικηγόρο.
@ Αυτός ήταν και παραμένει ο Κλειτσιώτης και είχα δίκαιο όταν έλεγαν και πίστευα ότι δεν είναι ικανός να διοικήσει τον δήμο. Πρόκειται και ένα κακό πολιτικό ο οποίος γλύφει όσους πάνε με τα νερά του και επιτίθεται σε όσους στέκονται απέναντι του επειδή δεν τον φοβούνται.
@ Είχε καλομάθει να το νταντεύει η ΝΔ και να τον κάνει βουλευτή και διοικητή του νοσοκομείου και όταν έπρεπε να δείξει τι αξίζει σχηματίζοντας ένα συνδυασμό τα παράτησε και έφυγε αφήνοντα όλους αυτούς που πείσθηκαν να συμπορευτούν μαζί του στα κρύα νερά του λουτρού. Κρίμα…
@ Επίσης θέλω να του πω ότι η πολιτική συμπεριφορά της Ιωσηφίδου είναι δέκα φορές καλύτερη από την δική του γιατί έκανε συνδυασμό και κατέβηκε τίμια στις εκλογές άσχετα από το τελικό αρνητικό αποτέλεσμα για την ίδια.
@ Αυτοί του Μουριάδη δουλεύονται και μεταξύ τους. Βλέποντας ο Μουριάδης ότι μπορεί να το βρει από τους δυσαρεστημένους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους που δεν φαίνεται να συμμετέχουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τους μάζεψε και μετά τους έδωσε να διαφημίσουν μέσω του fb ένα παραμύθι για ενότητα και άλλα τέτοια αστεία.
@ Κάποιοι πήραν αυτά που τους έδωσε για να λένε και τα ανέβασαν όπως η Αργυρίου στο fb.
Συγκεκριμένα αναφέρει “Αρχικά να επιβεβαιώσει στην τοπική κοινωνία ότι ένας Δήμος είναι όντως Σύγχρονος όταν αντιμετωπίζει κάθε μάχη μικρή ή μεγάλη ομαδικά. Δεν υπάρχουν εκλεγμένοι και αποκλεισμένοι . Δεν περισσεύει κανείς.
Η συμβολή όλων στην επικράτηση του συνδυασμού μας την πρώτη Κυριακή, ήταν καθοριστική.
Θέλουμε στο πλευρό μας τους πολίτες του Δήμου Καβάλας που θα επιλέξουν τη σοβαρότητα και τον ρεαλισμό για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Καβάλας και των τοπικών κοινοτήτων.
Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι το πλήρως κοστολογημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ένα Σύγχρονο Δήμο”.
@ Και τα ψέματα συνεχίζονται

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα