Άλλα έλεγε ο Μουριάδης και άλλα η Νοτοπούλου

Συνάντηση μιας ώρας είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τη βουλευτή Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου και τους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Κώστα Μορφίδη.
🟢 Ο κ. Μουριάδης αναφέρθηκε στο θέμα της τροπολογίας που κατατέθηκε στη βουλή για το πάρκινγκ «Ροδόπη», ζητώντας από τις εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να την ψηφίσουν όταν θα έρθει στην ολομέλεια, ενώ παρουσίασε τα έργα που ενέταξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και την προετοιμασία που γίνεται αυτό το διάστημα για το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ της επόμενης περιόδου.
🟢 Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας τόσο από την εφαρμογή του συστήματος κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, όσο και από τη μείωση των εσόδων, λόγω της υγειονομικής κρίσης.
🟥 Η κ. Νοτοπούλου, σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα, επισήμανε ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να φανεί πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αποτρέποντας, πέρα όλων των άλλων, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον τουριστικό τομέα.
@ Κανείς απορεί πως είναι δυνατόν να έγινε μια συνάντηση όπως διαβάζω από το παραπάνω δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας για να ενημερωθεί η κ. Νοτοπούλου για θέματα τουρισμού από τον δήμαρχο αυτός να βάζει το θέμα της τροπολογίας της «Ροδόπης» και να παρακαλά να το ψηφίσει ο Σύριζα στην βουλή, για την κινητικότητα των υπαλλήλων και η μείωση των εσόδων λόγω της υγειονομικής κρίσης αλλά πουθενά για τον τουρισμό.
@ Αυτή η συνάντηση έγινε κάτω από την πίεση που ασκήθηκε από πλευράς του Μουριάδη προς ορισμένα στελέχη του Σύριζα και έτσι ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη έγινε και ήταν μια συνάντηση κουφών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα