Αναστασία Μιρλή του ΣΥΡΙΖΑ τα φροντιστήρια ενισχύουν τις γνώσεις τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν είναι βιώσιμες επιχειρήσεις

Γενικά οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων της Καβάλας δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί για τις εκλογές της Κυριακής. Σε όλες τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που έγιναν του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του ΠΑΣΟΚ ο κόσμος ήταν λίγος.
@ Φαίνεται ότι η πολιτική συζήτηση που γίνεται με μονολόγους δεν τους αφορά και γι ́ αυτό προτιμά να είναι μακριά από κάθε κομματική εκδήλωση.
@ Ακόμη ο κόσμος της Καβάλας συζητά την απαράδεκτη προτροπή του δημάρχου προς τους μαθητές του μουσικού σχολείου να μη “σκύβουν το κεφάλι στους επαΐοντες”.
@ Τέτοια περιστατικά καταλαβαίνω ότι βαραίνουν περισσότερο στην κριτική κατά του δημάρχου από όλα τ ́ άλλα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα της Καβάλας ή αν πληρώνουν ακριβά τα σκουπίδια.
@ Χθες μιλώντας ραδιοφωνικά από τη συχνότητα του “Seven New 94,4” με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Μιρλή κατάλαβα ότι υπάρχουν τα ιδία επιχειρήματα για την οικονομία της Καβάλας, για τα έργα που δεν έχουν γίνει, αλλά και για τα πετρέλαια που ομολογούν ότι θα τα κλείσουν γιατί το θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν περιχαρακωθεί μέσα στο δικό τους αφήγημα και μονοφυσιτικά επιμένουν ότι τώρα θα τα καταφέρουν καλύτερα από πριν που είχαν την διακυβέρνηση της χώρας.
@ Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχουν τερατοποιήσει τον Μητσοτάκη στον οποίο καταλογίζουν όλα τα δεινά του κόσμου. Μου είπε η κ. Μιρλή ότι ο Μητσοτάκης πήρε όλες τις εξουσίες στα χέρια του ενώ ο Τσίπρας λειτουργούσε δημοκρατικά! Προφανώς η κ. Μιρλή αγνοεί τι γινόταν στο Μαξίμου με τους ολιγάρχες που έμπαιναν και έβαιναν νύχτα για μια τηλεοπτική άδεια.
@ Επίσης έμαθα ότι τα ιδιωτικά φροντιστήρια είναι καλά για την εκπαίδευση γιατί διευρύνουν τις γνώσεις των μαθητών αλλά όχι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που τα απαγόρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργήσουν γιατί χρειάζονται να επενδύσουν πολλά χρήματα οι ιδιώτες και θα είναι ζημιογόνα.
@ Μαθαίνω ότι η ιστορία με το κοινό γκάλοπ μεταξύ του Κλειτσιώτη και της Ιωσηφίδου παραμένει ως ζητούμενο για τον “αρραβώνα” τους. Θα γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές και θα διεξαχθεί εκεί γύρω στις 23 Μαΐου.
@ Αφού ολοκλήρωσε τις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος σε Νέστο, Ελευθερούπολη και Θάσο ήρθε η ώρα να μιλήσει και στην Καβάλα. Αύριο λοιπόν στις 8.30 μ.μ θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Λούσυ”.
@ Την τελευταία μέρα των εκλογών και των ανοιχτών συγκεντρώσεων την Παρασκευή θα κάνει την δική του κεντρική ομιλία ο Μακάριος Λαζαρίδης σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Γαλαξία”.
@ Ο Πασχαλίδης δεν ξέρω αν θα κάνει ανοιχτή ομιλία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα