Απεδείχθη πολύ μικρό ο Μουμτσάκης για να ασχοληθεί με τον ΑΟΚ

Ο αντιδήμαρχος του Μουριάδη ο Απόστολος Μουμτσάκης που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΟΚ που τους άφησε στα κρύα του λουτρού ο Αλέκος αλλά και ο Κούρος μάλλον δεν ξέρει σε πόσο δύσκολη θέσε βρίσκεται ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα ορφανά του Αλέκου.
@ Επίσης ο Μουμτσάκης και οι άλλοι σωτήρες του ΑΟΚ προφανώς έχουν πιστέψει ότι δεν θα τους κυνηγήσει κανείς αλλά πρέπει να ξέρουν ότι αν δεν καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τρίτους δεν θα τις πληρώσει ο Αλέκος αλλά ούτε και ο εξαφανισμένος Κούρος αλλά τα παιδιά που έμειναν πίσω.
@ Πρέπει όμως να παραιτηθούν όλοι του ερασιτέχνη ΑΟΚ γιατί απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων και ήταν οι κύριοι ‘εντολείς” του Αλέκου να αναλάβει τον ΑΟΚ γιατί πίστεψαν ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ψωμιάδη. Επειδή έχουν αποτύχει πρέπει να κάνουν πέρα να αναλάβουν νέα μέλη και να φροντίσουν ώστε η ομάδα του ποδοσφαίρου να κάνει μια αξιοπρεπή παρουσίαση στην Γ΄ Εθνική.
@ Ο δήμαρχος Καβάλας επίσης να ζητήσει μια συγνώμη από τους Καβαλιώτες για τη συμπεριφορά του και να μας πει τι έργα έκανε ο Αλέκος και πόσα χρήματα του χάρισαν από τα εισιτήρια. Οι ισχυρισμοί κάποιων ότι μοίραζαν προσκλήσεις αυτά δεν ισχύουν για την εφορεία η οποία θέλει το αναλογούντα φόρο από όσες προσκλήσεις έδωσαν αξίας 5 ευρώ η κάθε μια.
@ Δεν πρόκειται να πάρει καμιά πρωτοβουλία ο δήμος γιατί με κάτι Αοκτζίδες σαν τον Μουμτσάκη δεν νομίζω ότι μπορεί να διασωθεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα