Από την πρώτη Κυριακή ο Μέτιος με δεύτερο το ΣΥΡΙΖΑ και ο Αργυρός του Ζοπόγλου

Χθες μιλώντας με τον αντιπεριφερειάρχη από την Ξάνθη τον Μιχάλη Αμοιρίδη μου είπε ότι βλέπει ο περιφερειακός συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ νάρθει δεύτερος την πρώτη Κυριακή. Αν συμβεί αυτό λογικά ο Τοψίδης θα έρθει τρίτος.
@ Επίσης μου είπε ότι σύμφωνα με τις έρευνες που έχει στα χέρια του ο Χρίστος Μέτιος τις εκλογές θα τις κερδίσει από την πρώτη Κυριακή. Με αυτή την δήλωση διαφώνησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Τοψίδη ο Λάζαρος Τσαλταμπασίδης που επιχειρηματολογεί με τα γνωστά επαναλαμβανόμενα λόγια περί μεταπήδησης κάποιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη της
“Περιφερειακής Σύνθεσης” στο ψηφοδέλτιο του Μέτιου αφού πήραν διοικητικές θέσεις. Φυσικά δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πειστικά την παραμονή των Μαρκόπουλου και Ιωσηφίδη επί 4 χρόνια σε έμμισθες θέσεις της διοίκησης Μέτιου.
@ Την ερώτηση μου αυτή την απευθύνω στον καλλιτεχνικό διευθυντή του “Cosmopolis” τον Άλκη Ζοπόγλου. Για πέστε μου κ. Ζοπόγλου με ποια λογική εντάξατε τη συναυλία του κ. Αργυρού στο πλαίσιο του φεστιβάλ “ Cosmopolis”; Δεν έχω τίποτε με τον κ. Αργυρό όμως σύμφωνα με τα δικά σας στάνταρ
έχει εκείνα τα μουσικά χαρακτηριστικά που μπορούν να τον εντάξουν σε ένα πρόγραμμα όπως αυτό που λέτε ότι κάνετε κάθε χρόνο; Χωράνε δηλαδή και καλλιτέχνες όπως ο δημοφιλής Αργυρός;
@ Έτσι στα ξαφνικά χθες εστάλη από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας μια ανακοίνωση για έκτακτη συνεδρίαση στις 3 μετά το μεσημέρι. Τα θέμα είναι “Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2024.
Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Καβάλας, έτους 2023”.
@ Δεν γνωρίζω τι θα κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης όμως αυτό που σήμερα επιχειρεί να πράξει ο Μουριάδης είναι 50 μέρες πριν από τις εκλογές να δημιουργήσει ελπίδες σε κάποιους που τους υποσχέθηκε να τους πάρουν στην δουλειά αν θα τον ψηφίσουν για να γίνει δήμαρχος ώστε να δέσουν τον γάιδαρό τους.
@ Τέτοια πολιτική 50 μέρες πριν από τις εκλογές για να δεσμεύει την επόμενη δημοτική αρχή είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και πολιτικά απαράδεκτο.
@ Είμαι όμως πολύ περίεργος να δω τι θα ψηφίσει η αντιπολίτευση όσοι τέλος πάντων θα βρεθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει πονηρά δια ζώσης γιατί με αυτές τις ζέστες λίγοι θα πάνε.
@ Αναβλήθηκε η χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Μουριάδη λόγω της πυρκαγιάς στο Διαλεχτό. Δεν έχει ανακοινωθεί πότε τελικά θα γίνει και ως γνωστόν ο Μουριάδης είναι του βλέποντας και κάνοντας.
@ Μια ακόμη πολύ αξιόλογη Καβαλιώτισσα επαγγελματία ανακοίνωσε ως υποψήφια του ο Μάκης Παπαδόπουλος και πρόκειται για την Μαρία Παπανικολάου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα