Αποστομωτική απάντηση της διοίκησης Τα “Λιπάσματα Καβάλας” εγκαθιστούν 5 εκ. ευρω εξοπλισμό για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Διευθύντρια της “Λιπάσματα Καβάλας” Θεοδώρα Κουλουρά σε δηλώσεις της τόνισε ότι η Βιομηχανία ήδη βρίσκεται στην διαδικασία εγκατάστασης εξοπλισμού

To τελευταίο διάστημα έχει περισσέψει η ακατάσχετη μπουρδολογία όλων των άσχετων δημοσιολογούντων «περιβαντολόγων» σχετικά με τις μετρήσεις ατμοσφαιρικής ρύπανσης τις οποίες αφελώς τις αποδίδουν στο εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων της Καβάλας.

Βέβαια όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα επίσημα αποτελέσματα τα οποία επί καθημερινής βάσης δίνονται στην δημοσιότητα και που ο καθένας μπορεί να τα δει, από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ειδικότερα από τους δύο σταθμούς μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που βρίσκονται εγκατεστημένοι, στην Άσπρη Άμμο και την Κεντρική Πλατεία της Καβάλας.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι οι μετρήσεις βρίσκονται μόνιμα, κάτω από τα κατώτερα όρια που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία.

Την ίδια ώρα η Διευθύντρια της “Λιπάσματα Καβάλας” κυρία Θεοδώρα Κουλουρά σε συνέντευξη της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ENA Channel τόνισε ότι η Βιομηχανία ήδη βρίσκεται στην διαδικασία εγκατάστασης εξοπλισμού αξίας περίπου 5 εκατ. ευρω, για την προστασία του περιβάλλοντος και την περαιτέρω μείωση των ρύπων, καθιστώντας διεθνώς τα “Λιπάσματα Καβάλας”, βιομηχανία πρότυπο, χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα