ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ στον Έβρο ! ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ στην Ελλάδα και στην Καβάλα!

Προσπάθησε και απέτυχε η Τουρκία να εκβιάσει την Ελληνική κυβέρνηση κατευθύνοντας χιλιάδες μετανάστες στις Καστανιές προκειμένου από εκεί να περάσουν στην χώρα μας και να δημιουργήσουν μεταναστευτική ασφυξία αλλά και ισχυρή κοινωνική αναταραχή. Η όλη στόχευση των Τούρκων προέβλεπε και την περιθωριοποίηση της χώρας μας στην ΕΕ καθώς όλοι θα συμφωνούσαν ότι η πατρίδα μας είναι σε λειτουργική αδυναμία να εγγυηθεί τα σύνορά της αλλά και την εφαρμογή της συνθήκης Schengen.

Η αντίδραση του Πρωθυπουργού με τη καθοριστική συμβολή του Παναγιωτόπουλου και Χρυσοχοΐδη οδήγησε τους Τούρκους σε μια άτακτη υποχώρηση πολύ σημαντική για τα Εθνικά μας συμφέροντα. Την ίδια στιγμή από τους Ευρωπαίους υιοθετήθηκαν χαρακτηρισμοί και διατυπώσεις που δεν είχαμε ακούσει να λέγονται, μετ’ επιτάσεως, όπως ότι «ο Έβρος είναι τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης κα της ΕΕ».
Σε άλλες περιπτώσεις ίσως αυτή τη νίκη της χώρας μας στον Έβρο να την γιορτάζαμε, επί χρόνια, αλλά βρισκόμαστε μέσα στην παγκόσμια περιδίνηση της πανδημίας του Κορονοϊού και έτσι βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα.

Την ίδια στιγμή, κάποια ΜΜΕ και μάλιστα σε τοπικό επίπεδο υιοθέτησαν άκριτα δημοσίευμα του ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) που αναφερόταν ψευδώς σε παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα του εναέριου χώρου μας φτάνοντας μάλιστα μέχρι και πάνω από την Καβάλα. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να επιτεθούν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, από εμπάθεια και από φθόνο με σκοπό, ίσως, να τον μειώσουν στην Καβάλα μετά το μεγάλο χαρτοφυλάκιο που του επιστέφθηκε ο Μητσοτάκης και όπως αποδεικνύεται, πλέον, βρίσκεται σταθερά μεταξύ των πρώτων υπουργών σε δημοτικότητα. Ενώ οι επιτυχίες του έχουν καθοριστική απήχηση στην ασφάλεια και στο κύρος της Ελλάδας.

Τι πέτυχαν όμως; Τίποτε ! Έτσι αμέσως τα «μάζεψαν» αφού δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το στοχευμένο παιχνίδι τους, χωρίς στοιχεία, σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.
Δεν γνωρίζω αν κατάλαβαν τι ακριβώς έκαναν σε επίπεδο Καβάλας αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Τους εύχομαι να μη βρεθούν και αυτοί υπόλογοι τώρα που διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα γύρω από τα συγκεκριμένο θέμα.

Θα ήμουν από τους πρώτους, που εάν ο Παναγιωτόπουλος δεν τα πήγαινε καλά στο υπουργείο του, θα του έκανα κριτική. Όμως ο άνθρωπος όχι απλώς τα πάει καλά αλλά αποδεικνύει ότι πετυχαίνει απόλυτα με ότι μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί. Όμως η επιτυχία του πειράζει φαίνεται κάποιους τόσο σε κεντρικό, όσο σε και τοπικό επίπεδο και αναμένω τώρα να αρχίσουν να του επιτίθεται για άλλους λόγους.

Ντροπή !

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα