Αυτός που έκλεισε το πάρκινγκ της «Ροδόπης» έχει όνομα και λέγεται Μουριάδης !

Έτσι οι καβαλιώτες οδηγοί θα ταλαιπωρούνται καθώς δεν θα βρίσκουν να παρκάρουν καθώς ο Δήμαρχος αδιαφόρησε επί 2 χρόνια βάζοντας, όπως νόμιζε το πρόβλημα «κάτω από το χαλί». Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας θα γιγαντώνεται κατά συνέπεια.
Δυστυχώς, όμως έτσι είναι, κ. Δήμαρχε. Η αδιαφορία και η ολιγωρία, όταν είσαι διοίκηση, έχουν συνέπειες και οι συνέπειες έχουν απήχηση στους πολίτες.
Πέρα από αυτό όμως ας σκεφθούμε κάποιες ακόμη συνέπειες τις αδιαφορίας και της ολιγωρίας του Δημάρχου Καβάλας, οι οποίες κι αυτές έχουν συνέπειες στους πολίτες.
Το Σχέδιο πόλης της Καβάλας έχει τα μύρια προβλήματα κι όμως ο κ. Μουριάδης αδιαφορεί. Αυτό, όμως αναδεικνύεται πολλαπλώς. Ένας δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα είναι και Πολιτικός μηχανικός θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και να έχει δρομολογήσει σειρά ενεργειών ώστε να οδηγηθεί σε λύση, υπό ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Δυστυχώς ο κ. Μουριάδης δεν το έχει επισημάνει και δεν το έχει ούτε καν στις προτεραιότητές του ως θέμα.
Ο Περιφερειάρχης προβάλει για τους δικούς του πολιτικούς λόγους την έλευση του Φυσικού Αερίου στην Καβάλα. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια ότι οι συνδέσεις στον αστικό ιστό της Καβάλας είναι ελάχιστες και βρίσκονται όλες στην περιοχή του Περιγιαλίου. Ο δήμαρχος όμως δείχνει είτε να αγνοεί το θέμα, είτε να μην θέλει να διεκδικήσει το αυτονόητο δηλαδή ένα σχέδιο πάλι με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ώστε το φυσικό αέριο να «μπει» και σε κάποιες συνοικίες ή στο κέντρο της Πόλης μας. Ο δήμαρχος Καβάλας παραμένει σε σιγή …
Το σχέδιο πόλης του Περιγιαλίου για να λάβει «σάρκα και οστά» πρέπει να υλοποιηθούν εκεί μία μεγάλη σειρά έργα υποδομών. Τα οποία δεν είναι εύκολο να γίνουν. Το τραγικό είναι ότι και πάλι ο δήμαρχος δεν διεκδικεί κάτι. Αρκείται να περιμένει να συγκεντρωθούν χρήματα από τις εισφορές των συμπολιτών μας. Και πάλι ο δήμαρχος δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι η επιλογή της ήσσονος προσπάθειας και μάλιστα ότι αυτό δεν αρκεί. Οπότε και το περιγιάλι δέχεται τις συνέπειες της μακαριότητας του κ. Μουριάδη.
Η προηγούμενη διοίκηση του δήμου εξασφάλισε στην πόλη κάποια έργα από το πρόγραμμα της «Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης», τα οποία «σκόνταψαν» άλλα στο σχέδιο πόλης κι άλλα σε άλλα ζητήματα. Τι έκανε ο δήμαρχος; Τίποτε. Λες και περιμένει τα προβλήματα να λυθούν από μόνα τους.
Η προηγούμενη διοίκηση του άφησε, επίσης, κάποια έργα ώστε να ολοκληρωθούν στις μέρες της θητείας του κ. Μουριάδη, όπως πχ το δημοτικό του Αγίου Ιωάννου, την Μεγάλη Λέσχη κ.α. Πάλι όμως και σε αυτά ο δήμαρχος δείχνει την ολιγωρία του. Οπότε χωρίς πίεση τα έργα θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν όποτε θέλουν οι εργολάβοι – ανάδοχοι …
Η Καβάλα χρειάζεται την περιμετρική οδό! Ο δήμαρχος όμως δεν πιέζει δεν διεκδικεί …
Καταλαβαίνεται, λοιπόν, γιατί το θέμα του πάρκινγκ της «Ροδόπης» δεν είναι ένα τυχαίο θέμα αλλά ένα ενδεικτικό θέμα της μακαριότητας, της αδιαφορίας και της ολιγωρίας του κ. Δημάρχου. Βεβαίως τις συνέπειες τις πληρώνουν οι καβαλιώτες.
Αα

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα