Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη ή Μουριάδης στη θέση του Μουριάδη ο Μάκης Παπαδόπουλος;

Από χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος φωνάζει συναίνεση σε όλους του τόνους εννοώντας ότι θα γίνει Μουριάδης στη θέση του Μουριάδη κάτι όπως λέμε Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Για ακόμη μια φορά ο Μάκης Παπαδόπουλος όπως δήλωσε στην προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αλλάζει ρότα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εφαρμόσει την αρχή του μάλιστα κύριε.
@ Έτσι πιστεύει αφελώς ο Παπαδόπουλος ότι αν γίνει “καλό” παιδί στις εκλογές του 2028 ο κόσμος θα τον ψηφίσει. Και γιατί να ψηφίσει αυτόν λέω εγώ όταν θα έχει μπροστά του το καλό παιδί που είναι ο Μουριάδης και για την ΝΔ και για το ΠΑΣΟΚ;
@ Και έρχομαι στον εξής παραλογισμός με το παγοδρόμιο. Κάποιοι μεταξύ αυτών και ο Μάκης Παπαδόπουλος που δήλωσε με μεγάλη ευκολία αυτή τη φορά ότι θα ψηφίσει την λειτουργία του παγοδρομίου έτσι όπως το εισηγείται το θέμα η διοίκηση του δήμου. Δηλαδή όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον δήμο και επειδή χρωστάει κάτι από την κακή συνεννόηση που έκανε ο δήμαρχος με τον επιχειρηματία πέρσι, θα το διορθώσει φέτος παίρνοντας και όλα τα εισιτήρια.
@ Αυτές είναι συμφωνίες. Με αυτό τον τρόπο προφανώς λειτουργεί και ο Παπαδόπουλος ως επιχειρηματίας.
@ Προφανώς κάποιοι όπως ο κ. Αρσονιάδης της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών δεν ξέρει ότι με μια απεργία που έκαναν οι επαγγελματίες την προπερασμένη εβδομάδα δεν ίδρωσε του αυτί της κυβέρνηση.
Ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχόμενος για το φορολογικό μέχρι να το πάρουν πίσω. Αν όμως επικρατούν δημόσιες παραδοχές ότι και να κάνουμε η κυβέρνηση θα το ψηφίσει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από τα αποδυτήρια.
@ Δεν το ξέρω αν θα πετύχουν κάτι φωνάζοντας οι διοικήσεις και οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ για τις συγχωνεύσεις που θα ισχύσουν από την νέα χρονιά ώστε να μη προχωρήσει η κυβέρνηση στο σχέδιο που έχει ανακοινώνει δηλαδή το μοντέλο των περιφερειακών επιχειρήσεων διαχείρισης του νερού, όμως οι ισχυρισμοί όσων λένε ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να δώσει το νερό στα χέρια των ιδιωτών δεν νομίζω ότι μπορεί να φοβίσει κάποιον.
@ Στα χέρια των ιδιωτών πέρασαν και 2 στρατηγικής σημασίας όπως μας έλεγαν ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ του ‘90 αλλά δεν πάθαμε και τίποτε από τότε που το κράτος είναι μειοψηφία σε αυτές τις δύο εταιρείες.
@ Σήμερα και αύριο αποφάσισαν χθες στη γενική τους συνέλευση τα μέλη του σωματείου Ταξί να απεργήσουν. Έτσι” εκτός από κάποια αυτοκίνητα που θα είναι σε επιφυλακή τα υπόλοιπα δεν θα κυκλοφορήσουν.
@ Οι δικηγόροι όπως έχει γίνει γνωστό θα απέχουν από όλες τις δίκες μέχρι και 11 Δεκεμβρίου και μετά θα απέχουν από τις δίκες που θα αφορούν υποθέσεις με το δημόσιο και τις τράπεζες.
@ Επιμένει ο Νίκος Ξανθόπουλος ότι ακόμη δεν έχει δει την απόφαση αυτή που είπε ότι έχει τηνυπογραφή της αποκεντρωμένης ο δήμαρχος για την εφαρμογή του κανονισμού στάθμευσης στην Παναγία. Μάλιστα μου είπε και κάτι ακόμη χθες που τον φιλοξένησα στο πρωινό μαγκαζίνο του “Seven New 94,4” ότι σταθμεύει κάθε μέρα το δικό του αυτοκίνητο στην οδό Θ. Πουλίδου και κανείς δεν τον έχει γράψει μέχρι σήμερα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα