Χάθηκαν τα κλειδιά και το ΠΑΜΕ συνεχίζει το γαϊτανάκι! Επεισόδια αλλά χωρίς παρατράγουδα

Ολοκληρώθηκε με επεισόδια αλλά χωρίς παρατράγουδα το απόγευμα της Παρασκευής η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας απαιτώντας να παρθεί αγωνιστική απόφαση για απεργία στις 2 Οκτώβρη.

Όπως αναφέρει το κομματικό όργανο του ΚΚΕ, «κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων, η πλειοψηφία του ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας πήρε απόφαση να προκηρύξει απεργία στις 2 Οκτώβρη. Το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση εκείνη την ημέρα στην κεντρική πλατεία στις 11 π.μ.

Από την άλλη κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας χάθηκαν τα κλειδιά του ΕΥΚ και ο πρόεδρός του Κώστας Ποδάρας ισχυριζόταν ότι τα έχει το ΠΑΜΕ.

Τελικά κατέληξε η διοίκηση του ΕΥΚ Καβάλας να πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταθέσει μηνύσεις…

Την ώρα της διαμαρτυρίας στα σκαλιά του ΕΥΚ μέλη του ΠΑΜΕ διατράνωναν την αντίθεσή τους, ενώ μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων γινόταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία αποχώρησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετέχουν σε αυτή και με την έξοδό τους, υπήρξε είσοδος στο κτήριο από τους συγκεντρωμένους.

Μέσα στην συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΥΚ συζητούσαν μεταξύ άλλων και την επιβολή κυρώσεων στα μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετέχουν στο δ.σ, και τα οποία κατηγορούνται προσέφυγαν στη δικαιοσύνη προσβάλλοντας τη διαδικασία εκλογών στο Σωματείο Μετάλλου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται ότι κλήθηκαν τα ΜΑΤ για να τους εκφοβίσουν, ενώ εκτόξευσαν τα γνωστά συνθήματα για την ξεπουλημένη ηγεσία του ΕΥΚ Καβάλας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα