Χειροκροτήστε με φωνάζει ο Ζοπόγλου

Ο κατ΄ ευφημισμό καλλιτεχνικός διευθυντής του Κοσμόπολις Άλκης Ζοπόγλου όταν αναφέρεται σε οικονομικά θέματα θα έπρεπε να απαντά με νούμερα και όχι με γενικότητες.
@ Αυτές οι κοινοτυπίες ότι ο κόσμος είναι το τελικός κριτής και «ο κόσμος μπορεί να δώσει απαντήσεις. Είμαι καλλιτέχνης και έχω παίξει σε χιλιάδες κόσμο. Αυτοί που έκριναν τη δουλειά μου, ήταν το κοινό! Άρα δεν φοβάμαι τι θα πουν κάποιοι.
Δεν φοβάμαι επίσης να εκτεθώ σε ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν κάποια πράγματα στα χέρια τους. Άρα το παν είναι το κοινό. Ο κόσμος που επιβραβεύει ή όχι» μου θυμίζουν λαϊκή απογευματινή σε θερινό σινεμά.
@ Δεν ήξερα ότι ο κ. Ζοπόγλου έχει αυτό το προνόμιο να απευθύνεται στον κόσμο. Όλοι οι υπόλοιποι που του ασκούν κριτική που απευθύνονται στον υπερπέραν;
@ Θέλει ο κ. Ζοπόγλου να επιβραβεύσει τον εαυτό του και αφού δεν το κάνει κανείς άλλος δημοσία δίνει συνεντεύξεις για να δοξάσει το όνομα του.
@ « Επειδή η επιβράβευση από τον κόσμο είναι πάρα πολύ μεγάλη, μας αρέσει πολύ. Και μιλάμε για ένα γεγονός που ξεκίνησε μόλις πέρσι. Μιλάμε για την ενότητα Cosmo Home που παρουσιάσθηκε πέρσι για πρώτη φορά στο κοινό.
Αυτή λοιπόν η ενότητα έχει μεγάλη επιτυχία και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό. Ο κόσμος απλά κατάλαβε ότι είναι κάτι που μπορεί να χαρεί και μετά την κούραση της πανδημίας βρίσκει εκτόνωση». Δεν ξέρω τι είδους εκτόνωση προσέφεραν τα σχήματα στις αυλές στην κούραση της πανδημίας αλλά ένα είναι σίγουρο ότι τους κούρασαν οι πλαστικές καρέκλες και οι μουσικοί ερασιτεχνισμοί.
@ Όμως όταν έχεις προϋπολογίσει να δαπανήσεις πάνω από 500.000 ευρώ σε αυλές και σε σχήματα μικρού μπάτζετ αναρωτιούνται όσοι λένε ότι σπαταλά χρήματα που πάνε; Δεν δικαιολογεί σε τίποτε αυτό που παρουσιάζεται η δαπάνη των 500.000 ευρώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα