Δεν άρχισε καλά ο Μαμτσαδέλης όταν ο Φώντα μαζί με τον Μουριάδη σιωπούν για τον παιδικό του Αμυγδαλεώνα

Αφού σε χαλάει τι το πίνεις το αφιλότιμο.
@ Δεν άρχισε καλά την θητεία του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης. Και γιατί γράφω ότι δεν ξεκίνησε καλά. Πρώτον έγινε αγγελιοφόρος του δημάρχου και ζήτησε από κάποιους αρχηγούς παρατάξεων να συνασπιστούν για να μην επιτρέψουν στον Παπαδόπουλο και τον Κουφατζή να εκλεγούν στην δημαρχιακή επιτροπή του δήμου πράγμα απαράδεκτο για ένα πρόεδρο που ψηφίστηκε από όλους πλην Ποτόλια. Δεύτερον γιατί αφήνει να έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα με τη ΣΤΕΓΗ κάτι που χτυπάει κατευθείαν στην καρδία της ιδιωτικής περιουσίας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για καταλήψεις σε δημοτικά ακίνητα.
@ Προφανώς δεν υπάρχει και κάνεις μέσα στο δημαρχείο για να του πει ότι αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και δεν πρέπει ένα δημοτικό συμβούλιο με οποιονδήποτε τρόπο να παίρνει μέρος σε απαιτήσεις κάποιων μπαχαλάκιδων που έχουν δικά τους προσωπικά θέματα με την Μητρόπολη.
@ Ο δήμαρχος από την άλλη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πέλαγος που από παντού του έρχονται τα προβλήματα όπως ένα από αυτά είναι και η σχέση του με την ιατρική εταιρεία. Τι εννοώ. Στην ιατρική εταιρεία της οποίας είναι πρόεδρος ο Ξενοφών Κροκίδης της παραχωρήθηκε από την τότε κοινότητα Αμυγδαλεώνα το οικόπεδο όπου ανήγειρε το παιδικό σταθμό που έχει όπως μου είπαν σήμερα κοντά στα 30 παιδάκια. Το πρόβλημα όμως έχει δημιουργηθεί από τότε που η ιατρική εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες μου σταμάτησε να συντηρεί τον παιδικό σταθμό με δικά της χρήματα και ανέλαβε να τον κρατήσει εν ζωή ο δήμος της Καβάλας. Σύμφωνα με το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί μεταξύ της
ιατρικής εταιρείας και της κοινότητας Αμυγδαλεώνα που τώρα ανήκει στον δήμο Καβάλας μετά τον Καλλικράτη θα πρέπει από τι στιγμή που την λειτουργία την έχει αναλάβει ο δήμος να περάσει και ιδιοκτησιακά στα χέρια του.
@ Η ερώτηση μου προς τον κ. Μουριάδη είναι, γιατί ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην αποδοχή αυτού του κτηρίου και το αφήνει στα χέρια της ιατρικής εταιρείας;
@ Ο κ. Μουριάδης δεν φτάνει που χαρίζει στην ΕΤΑΔ την Καλαμίτσα και στο ΤΑΙΠΕΔ το ανοιχτό κολυμβητήριο δεν λέει να προσθέσει ένα τουλάχιστον νέο περιουσιακό στοιχείο στην μερίδα του δήμου.
@ Δεν μου άρεσε η δήλωση του νέου αντιδημάρχου της δημοτικής αστυνομίας του Χρίστου Τσιτσιλικάκη σε εφημερίδα της Καβάλας ότι “το στοίχημα είναι η στάθμευση στην Παναγία και τα αδέσποτα”. Φαίνεται για τον νέο αντιδήμαρχο υπάρχει μόνο μια συνοικία αυτή της Παναγίας όπου διαμένει και τα αδέσποτα που ποτέ δεν θα μπορέσει να τα μαζέψει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα