Δεν του παίζουν Μορφίδης και Ελευθεριάδου τους δύο πρώην βουλευτές Εμμανουηλίδη και Παπαφιλίππου

@ Έκαναν το σόου τους οι Συριζαίοι με την πεσμένη γέφυρα και λούφαξαν αφού διαπίστωσαν ότι η διακαναλιακή συνέντευξη που έδωσαν την περασμένη Παρασκευή δεν είχε πέραση. Αυτό που κατάλαβαν ήταν ότι μπέρδεψαν περισσότερο τον κόσμο και έβαλαν το εαυτό του στο κάδρο αυτών που δεν φρόντισαν άμεσα να γίνει το έργο της επιδιόρθωσης του προβλήματος.
@ Εντύπωση μου έκανε ότι οι δύο πρώην βουλευτές Εμμανουηλίδης και Παπαφιλίππου είναι αποκλεισμένοι από τις διεργασίες στο κόμμα του Σύριζα της Καβάλας και γι΄ αυτό ούτε τους φώναξαν να συμμετέχουν στην διακαναλιακή συνέντευξη με τους πρώην υπουργούς παρόλο που έζησαν από κοντά όλα τα γεγονότα.
@ Φαίνεται ότι ο Μορφίδης ως υποβολές της Ελευθεριάδου η οποία υπό την καθοδήγηση του προσπαθεί να καθιερωθεί στην Καβάλα ακόμη περισσότερο αλλά και στο κόμμα κεντρικά τους έχει αποκλείσει από κάθε κομματική δράση.
@ Τον Εμμανουηλίδη κατά κύριο λόγο τον έχουν κάνει πέρα η ομάδα που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το κόμμα του Σύριζα στην Καβάλα και μέσα σε αυτή την ομάδα έχουν ενταχθεί ο Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου και ο Βασίλης Τραιφόρος ως περιφερειακή δύναμη. Ο πυρήνας της δράσης είναι στα χέρια μιας μικρής ομάδας στελεχών οι οποίοι είχαν πάρει και τις θέσεις την εποχή που ήταν κυβέρνηση ο Σύριζα στα γραφεία των τριών τότε βουλευτών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα