Δεύτερης κατηγορίας οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Περιγιαλίου για το Μουριάδη

Η ανατολική είσοδος της πόλης και όλο το παραλιακό μέτωπο εκπληκτικής ομορφιάς ο δήμος Καβάλας διαχρονικά το έχει αφημένο στην τύχη του.
@ Άλλη η εποχή Αθανασιάδη, άλλη η εποχή Εριφυλλίδη και άλλη η εποχή του Μουριάδη. Σήμερα έχουν δημιουργηθεί νέες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα στην ανατολική πλευρά της Καβάλας αλλά ο δήμος δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο. Ενώ δεν έχει κάνει κανένα έργο δεν έχει περιποιηθεί την περιοχή κουρεύοντας τα χόρτα και καθαρίζοντας τους κοινόχρηστους χώρους. Λογικά λοιπόν οι επαγγελματίες του τουρισμού διαμαρτύρονται και παράλληλα αισθάνονται ριγμένοι έναντι όλων αυτών των τσαμπατζήδων της ακτής της Καλαμίτσας που ο δήμαρχος τους έχει στα όπα, όπα.
@ Εδώ και 4 χρόνια το μόνο μέλημα του Μουριάδη ήταν πως θα αποκτούσε την ακτή της Καλαμίτσας από την ΕΤΑΔ αφήνοντας την ανατολική πλευρά της Καβάλας να ρημάζει. Λέτε και δεν κάνουν μπάνιο Καβαλιώτες στο Καρά- Ορμάν.
@ Αυτά που συμβαίνουν στο σημερινό δήμο είναι απίστευτα. Διαμαρτύρονται έμαθα οι διοικούντες τους συλλόγους του Αμυγδαλεώνα που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο του χωριού, που μετά τις χίλιες αναβολές του εργολάβου επιτέλους τέλειωσε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, γιατί κάποιοι μάζεψαν τα κατεστραμμένα όργανα γυμναστικής και τα πούλησαν για σκράπ. Δεν απέδωσαν όμως τα χρήματα στο σύλλογο που θέλει τα λεφτά του. Ποιος την έκανε την δουλειά για 300 ευρώ από τον δήμο δεν γνωρίζω να σας πω, αλλά θα περιμένω το δελτίο τύπου που θα βγάλουν οι σύλλογοι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα