ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ… ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΑΛΑΖΙΟΣ Ο Γιάννης Πασχαλίδης πήγε σε λάθος Υπουργείο για το πάρκινγκ «Ροδόπη»

Όλοι θυμούνται μια και έγινε viral το τηλεφώνημα του πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη στις πυρκαγιές της Θάσου, όπου επικοινωνούσε με λάθος Υπουργείο προκειμένου να συνεννοηθεί και μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ήταν τόσο μεγάλο το φάλτσο του βουλευτή που μέχρι και ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε πάρει στο ψιλό για το πάθημά του.

Η Καβάλα όμως που σε κάνει να μην βαριέσαι με τέτοιου είδους συμπεριφορές έπεσε και έναν ακόμη εν ενεργεία βουλευτή που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη στο πρόβλημα που έχει με την άδεια λειτουργίας στο πάρκινγκ «Ροδόπη».

Και δεν θα μαθαίναμε τίποτε αν ο ίδιος ο βουλευτής δεν προέδιδε τον ίδιο τον εαυτό του με ένα φάλτσο που προσομοιάζει με αυτό του «κόκκινου» Τάκη!

Με ανάρτησή του ο Γιάννης Πασχαλίδης μας ενημερώνει ότι: «επισκέφθηκα χθες το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συναντήθηκα με τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα καθώς και με τον Υφυπουργό Χωροταξίας & Πολεοδομίας κ. Νίκο Ταγαρά.

Στις επιμέρους συναντήσεις που είχαμε, συζητήσαμε για το κρίσιμο θέμα λειτουργίας του υπαίθριου χώρου στάθμευσης (πάρκινγκ Ροδόπη) που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Ενημέρωσα πως ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης αποτελεί μια από τις εναλλακτικές στο κυκλοφοριακό ζήτημα της πόλης και η παύση της λειτουργίας του θα το επιδεινώσει έτι περισσότερο, ιδιαίτερα με την άρση των περιορισμών της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Ο Υφυπουργός, αφουγκραζόμενος το πρόβλημα που θα προκύψει, ζήτησε να του αποσταλούν από τον Δήμο Καβάλας τα απαραίτητα σχέδια για ξεκινήσουν οι διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος».

Με άλλα λόγια όπως εμείς γνωρίζουμε υπεύθυνος για τα πάρκινγκ και τα κυκλοφοριακά είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής!

Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας είναι υπουργός σύμφωνα με όσα ξέρουμε Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον ανασχηματισμό της 04 Ιανουαρίου 2021. Το ερώτημα που αβασάνιστα προκύπτει είναι ποια η σχέση του υπουργού Σκρέκα με τα πάρκινγκ, εκτός αν ο βουλευτής Καβάλας τον επισκέφθηκε για το έργο της Βιοκλιματικής Αναβάθμισης στο οποίο μέρος του ήταν και το πάρκινγκ της Ροδόπης που από υπόγειο έγινε υπέργειο!

Το άλλο ερώτημα είναι (που ουσιαστικά εκθέτει τον ίδιο τον υπουργό και τον υφυπουργό είναι ότι ιδιαίτερα ο υφυπουργός του ζήτησε «να του αποσταλούν από τον Δήμο Καβάλας τα απαραίτητα σχέδια για ξεκινήσουν οι διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος».

Πραγματικά είμαστε περίεργοι για το τι θα τα κάνει ο υφυπουργός τα χαρτιά που θα του στείλουν από τον Δήμο Καβάλας!

Βέβαια ο βουλευτής Καβάλας έβαλε μέσα στην ανακοίνωση του τις πράσινες επενδύσεις και τα κίνητρα προς επενδυτές, και καθάρισε!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα