Δημοτικά σενάρια που όμως δεν θα έχουν αίσιο τέλος

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του μέχρι το 2022 τουλάχιστον του Ντίνου Κλειτσιώτη για τον δήμο Καβάλας, εδώ και καιρό κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν διάφορα ονόματα αλλά όπως εμφανίζονται έτσι και εξαφανίζονται από την δημοσιότητα.
@ Σε εκείνο τον πολιτικό χώρο που έχει δημιουργηθεί πολιτική ασφυξία από υποψηφίους δημάρχους και λογικά είναι αυτός της ΝΔ. Είναι ο χώρος που με τη στήριξη που θα δώσει θα δείξει και τον επόμενο δήμαρχο.
@ Αν όμως η ΝΔ δεν δώσει καμιά στήριξη σε κανένα τότε τα πράγματα θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σημερινός δήμαρχος με την δήλωση του ότι είναι ακομμάτιστος έχει κόψει το ομφάλιο λώρο με το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ που ήταν αυτός που του έδωσε το χρίσμα το 2019 στις δημοτικές εκλογές και αν δεν πάρει τη στήριξη της ΝΔ κάτι που το βλέπω πολύ δύσκολο τότε θα κρατηθεί μόνο από τα ρουσφέτια που έχει κάνει αφού και ο δρόμος του Σύριζα είναι κλειστός.
@ Θα φτάσουν τα ρουσφέτια για να καλύψουν τη χασούρα ψηφοφόρων από τις κομματικές δεξαμενές; Δύσκολα και γι΄ αυτό χωρίς τη στήριξη κάποιου κομματικού χώρου λέω εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη περάσει ούτε στο δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές του 2023.
@ Μένουν τότε δύο περιπτώσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ήδη οργανωμένη και έμπειρη ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου που ενισχύεται συνεχώς με νέους ψηφοφόρους που αναγνωρίζουν το λάθος τους να ψηφίσουν τον Μουριάδη και όχι τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξη « ο τόπος της ζωής μας». Η άλλη περίπτωση έχει να κάνει με την επιλογή του υποψηφίου ή της υποψηφίας που θα προέλθει από τις διεργασίες που θα γίνουν μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και όσων το 2019 ήταν υποψήφιοι με την Τσανάκα και θα είναι ο τρίτος ισχυρός πόλος.
@ Βλέπω ότι το προεκλογικό παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ των τριών πιο πάνω δημοτικών ομάδων εκτός και αν ο Σύριζα κάνει την έκπληξη που δεν φαίνεται τουλάχιστον μέχρι τώρα και κατεβάσει ένα πρόσωπο με ευρύτερη αποδοχή πέρα του κλειστού κομματικού κύκλου.
@ Υπάρχει και εκείνη η περίπτωση όπως κυοφορείται τις τελευταίες μέρες η φήμη πρώην υπουργός να επιθυμεί να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις πλην Μουριάδη και να σχηματίσει ένα συνδυασμό Εθνικής Καβάλας; Δεν το νομίζω γιατί κάποιοι έχουν ματώσεις χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν χαρίζουν τους αγώνες τους για αναστήσουν πολιτικά πρόσωπα που όμως λένε κάποιοι έχουν κλείσει τον πολιτικό τους κύκλο.
@ Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δήλωσαν ότι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά ακόμη δεν έχουν πείσει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα