Έχασε την ψυχραιμία του με την «Ροδόπη» ο Μουριάδης Ο νόμος είναι νόμος και ο Αντωνιάδης πρέπει να τον εφαρμόσει

@ Φαίνεται ότι έχει πολύ ζοριστεί ο Μουριάδης με την υπόθεση της «Ροδόπης» και χθες χωρίς να του ζητήσει κανείς παραβρέθηκε στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που ζήτησε ο επιχειρηματίας που διαχειρίζεται τον χώρο στάθμευσης προκειμένου να πάρει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της αντιπεριφέρειας για το κλείσιμο του συγκεκριμένου πάρκινγκ.
@ Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι ο δήμαρχος κατέθεσε ως μάρτυρας με ύφος δέκα καρδιναλίων τα έβαλε απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών υπόγειων χώρων στάθμευσης Ελλάδος τον κ. Καυκαλέτο λέγοντας ότι «εγώ δεν εκβιάζομαι..,» εννοώντας προφανώς τις καταγγελίες που έγιναν και έκλεισε η αντιπεριφέρεια την «Ροδόπη». Δεν γνωρίζω ποιος τον εκβίασε αλλά η πρόεδρος του θύμισε ότι μόνος του παραβρέθηκε χθες για να καταθέσει και κανείς δεν τον κάλεσε.
@ Για την ιστορία σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.
@ Να περάσω τώρα στο μέτωπο της αντιπεριφέρειας όπου στην υπηρεσία συγκοινωνιών και υποδομών που έχει την ευθύνη για την εξέταση των αδειών λειτουργίας των χώρων στάθμευσης ο υπάλληλος που είναι επιφορτισμένος με αυτή την ευθύνη μαθαίνω ότι δέχεται πολλές πιέσεις ώστε να μην εκδώσει εγκαίρως την απόφαση του. Ας σταματήσουν κάποιοι να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο γιατί αν δεν το πράξουν θα αρχίσω να γράφω ονόματα.
@ Όμως ο νόμος είναι σαφής. Σε κοινόχρηστους χώρους δεν μπορούν να λειτουργούν χώροι στάθμευσης. Το ερώτημα μου προς τον υπεύθυνο υπάλληλο της αντιπεριφέρειας είναι αφού υπάρχει αυτός ο νόμος τι ακριβώς περιμένει για να εκδώσει και τη σφράγιση και των υπολοίπων όπως έκανε στην περίπτωση της «Ροδόπης»;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα