Έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα ο δήμαρχος Παγγαίου

Μάλλον ο δήμαρχος Παγγαίου ο κ. Αναστασιάδης δεν πρέπει να έχει επαφή με την πραγματικότητα γιατί αν είχε δεν θα ισχυριζόταν στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ότι δεν υπάρχουν χωματερές στον δήμο του. Αν δεν υπήρχαν χωματερές όπως είπε ο δήμαρχος τότε ποιος πήρε φωτιά στην Νικήσιανη και στα Αμισιανά; Γιατί λένε οι κάτοικοι του Κοκκινοχώματος ότι έχουν μόνο δύο από αυτούς τους παράνομους σκουπιδότοπους στο χωριό τους;
@ Ο δήμαρχος Παγγαίου προφανώς δεν γνωρίζει ότι υπάρχει έκθεση της πυροσβεστικής του Παγγαίου που την έχει στείλει και στο εισαγγελέα που αναφέρει ότι είναι εν ενεργεία 13 χωματερές; Το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να ακούγεται γιατί φοβάται ότι μπορεί να βρεθεί να κάθετε σε κανένα σκαμνί και να προσπαθεί να αποφύγει κάποια ποινή.
@ Όμως του λέω ότι αντί να τρέμει μη του έρθει καμιά κλίση για δικαστήριο να φροντίσει να τις κλείσει και να τις αστυνομεύσει ώστε να μη τις πλησιάσει κανείς από εδώ και πέρα.
@ Αλλά ένας δήμαρχος που έχει 13 χωματερές ανοιχτές όπου οι πολίτες του δήμου του αλλά και ο ίδιος ο δήμος ρίχνει τα μισά σκουπίδια και πληρώνει στην ΔΙΑΑΜΑΘΑ για τα άλλα μισά 1,2 εκ. ευρώ τότε έχει χάσει όπως προείπα την επαφή του με την πραγματικότητα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα