Έχουν κολήσει στο πρόγραμμα της Παναγίας φαίνεται ότι είχαν επενδύσει πολλά όπως αποκαλύπτουν οι δηλώσεις Μιχαηλίδη

Συστήνω στον νεαρό Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ψηφιακών Μέσων Γιώργο Μιχαηλίδη να μην προσπαθεί να μας πείσει για το πόσο λαμπρή ήταν η πρόταση για την Παναγία. Δεν ήταν, και αυτό το απέδειξε μόνος του ο Μουριάδης.
Αν ήταν ένα καλοσχεδιασμένο έργο, θα έκανε τα πάντα για να ψηφιστεί. Θα έκανε και τεμενάδες στην αντιπολίτευση. Δεν το έκανε γιατί η πρόταση ήταν μία προχειροδουλειά που ίσα ίσα θα προλάβαινε να υποβληθεί. Αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά άνθρωποι στην πόλη μας που γνωρίζουν από Ευρωπαϊκά έργα και ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε καμία καινοτομία στην πρόταση που παρουσιάστηκε για την Παναγία. Αυτούς προφανώς η παρέα του Μουριάδη δεν θέλει να τους ακούει. Είπαμε, ο Δήμαρχος είναι δημοκρατικός…
@ Έπειτα δεν σας φταίει κανείς που κρύψατε τα 2 εκατομμύρια που ψάχνανε οι δημοτικοί σύμβουλοι στις 1 τα ξημερώματα πού θα πάνε.
Αν θαμπώθηκαν από τα κάλλη του Μουριάδη οι κάτοικοι της Παναγίας είναι δικό τους θέμα. Μπορούν να αισθάνονται όσο ιθαγενείς θέλουν. Πρέπει ωστόσο να καταλάβουν ότι ο Μουριάδης τους κορόιδεψε μέσα στα μούτρα τους και τους έταζε λαγούς με πετραχείλια για ένα έργο που δεν θα το παίρναμε. Εδώ ο Δήμος Λάρισας με πιο οργανωμένη πρόταση από τη δική μας και έφαγε πόρτα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα