Έγινα οι αλλαγές σε 2 διευθύνσεις στην «Δημωφέλεια» παρέμεινε κενή η θέση του γενικού διευθυντή

@ Όπως τα είχα γράψει έτσι και έγιναν χθες αφού σε εσωτερική σύσκεψη των στελεχών της διοίκησης της «δημωφέλειας» με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης ανακοινώθηκε η μετακίνηση του Στράτου Μαρουλά στο πυλοθεραπευτήριο και η μετακίνηση της πρώην διευθύντρια του πυλοθερπευτηρίου της Κορίνας Γανίτου στην θέση που είχε επί χρόνια ο Στράτος Μαρουλάς στην διεύθυνσης τουρισμού.
@ Άλλη αλλαγή δεν ανακοινώθηκε και οι διευθύνσεις στην «δημωφέλεια» παραμένουν πέντε. Η θέση όμως που έμεινε χωρίς να την καλύψουν είναι του γενικού διευθυντή και ακούγεται ότι θα φέρουν έναν εξωτερικό συνεργάτη προκειμένου να τρέξει τα προγράμματα που χειριζόταν ο Μαρουλάς και όχι μόνο. Θα φέρουν άκουσα ένα δικό τους άνθρωπο.
@ Σήμερα έμαθα ότι θα γίνει ένα ακόμη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο μέσα σε μια εβδομάδα όχι αυτό που ζήτησε η Ιωσηφίδου για τον ΤΑΡ αλλά για ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ζοπόγλου. Ο Αγγελίδης με τον τρόπο που λειτουργεί έχει γίνει ορντινάτζα του Ζοπόγλου.
@ Έμαθα και κάτι άλλο ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Κοσμόπολις έκανε έναρξη εργασιών και στην Ελλάδα για να μην έχουν κάποιοι της αντιπολίτευσης να του λένε ότι δεν πληρώνει ΦΠΑ με την εταιρεία που έχει στην Ελβετία. Τώρα λοιπόν θα πληρώνει και το ΦΠΑ μόνο δεν ξέρω από πού.
@ Και ενώ τα έκτακτα διοικητικά συμβούλια στην «δημωφέλεια» πέφτουν βροχή τσιμουδιά ο πρόεδρος Αγγελίδης για τη συμφωνία με τον ΤΑΡ. Και τον ερωτώ για ακόμη μια φορά. Τι έκανε τη συμφωνία και αν όχι τι περιμένει και δεν την επιστρέφει στο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσει αυτό για τους όρους και το τίμημα;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα