Έγινε εισπράκτορας των ανείσπρακτων κλήσεων ο δήμαρχος

«Θα γίνουν παρεμβάσεις με τα λεφτά που έχουμε, καθώς μαγικό ραβδί δεν υπάρχει», αυτό απάντησε στους συλλόγους που τον εγκαλούν από την περιοχή των Κρηνίδων, για την ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου και Γυμνασίου και φυσικά δεν πείθει κανέναν για τις προθέσεις του!

Τραγικός στην χθεσινή του συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ο οποίος μάλιστα εφ’ όλης της ύλης ουσιαστικά προμόταρε τις δόσεις που κάνει ο δήμος για τις ανείσπρακτες κλήσεις παράνομης στάθμευσης.

Φυσικά όλο αυτό το πασπάλισε με τις απαλλαγές στις ευπαθείς ομάδες για τις οποίες πήρε σκληρή απάντηση προ ημερών από τους χαμηλοσυνταξιούχους της Καβάλας με πολλούς αστερίσκους.

Για τις ειδοποιήσεις σε πολίτες για τις ανείσπρακτες κλήσεις, ο Θόδωρος Μουριάδης υπενθύμισε τη ρύθμιση των 100 δόσεων η οποία αφορά τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε επιχειρήσεις και θα γίνεται μόνον διαδικτυακά.

Το ελάχιστο ποσό δόσης για τα φυσικά πρόσωπα είναι 20 ευρώ ανά μήνα και 50 ευρώ για τις επιχειρήσεις, ενώ αν εξοφληθεί όλο το ποσό, φεύγουν και οι προσαυξήσεις των αντίστοιχων δόσεων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2513 500041.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε έργα όπως την πλατεία του Αμυγδαλεώνα και τον τοίχο του παλιού Νοσοκομείου, αλλά και παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία (!) Κονσουλίδη και στους πεζόδρομους…

Ο δήμαρχος έκανε αναφορά και στα σχολικά κτίρια, όπως στο 2ο Λύκειο και στο 7ο Γυμνάσιο το γνωστό και ως ΦΛΟΡΕΞ.

Παράλληλα αναφερόμενος στην μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης για το Λύκειο και Γυμνάσιο Κρηνίδων και στην καθυστέρηση της μελέτης, τόνισε ότι είχε προκύψει πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό, το οποίο λύθηκε, αλλά δεν είναι επιλέξιμα περί τα 800.000 ευρώ, εξ ου και η καθυστέρηση, κάτι το οποίο θα λυθεί μετά από συνεννόηση και με τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο.

«Θα γίνουν παρεμβάσεις με τα λεφτά που έχουμε, καθώς μαγικό ραβδί δεν υπάρχει», αυτό απάντησε στους συλλόγους που τον εγκαλούν από την περιοχή των Κρηνίδων και φυσικά δεν πείθει κανέναν για τις προθέσεις του!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα