Έγινε ενός χρόνου ο συνδυασμός “Καβάλα Μπροστά”, ο συνδυασμός του Μάκη που φυλλορροεί και οι Δελφίνοι του Μπάμπη

Το πρώτο του κεράκι έσβησε χθες ο δημοτικός συνδυασμός “Η Καβάλα Μπροστά” του Γιάννη Εριφυλλίδη και με αφορμή τα πρώτα γενέθλια έγραψε στο fb.
“Ένας χρόνος πέρασε από την παρουσίαση της Διακήρυξης Αρχών του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» στην Καπναποθήκη Τσιμίνο (14.11.2022), μια ιδιαίτερη εκδήλωση που δεν θα ξεχαστεί.
Ένα χρόνο μετά, «Η Καβάλα Μπροστά» έχει πλέον ισχυρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από μια προεκλογική περίοδο στην οποία τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου δεν παρεκκλίναμε ούτε στο ελάχιστο από τις αρχές και τα πιστεύω μας, ένα χρόνο μετά, «Η Καβάλα Μπροστά» διαθέτει μια δυναμική και δεμένη ομάδα, η οποία ήδη διευρύνεται και, κατά κοινή ομολογία, ήρθε για να μείνει, ήρθε για να προσφέρει και να πρωταγωνιστήσει στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Τα καλύτερα έρχονται!”.
@ Και η ασφυξία στους δρόμους έξω από το νοσοκομείο συνεχίζεται με τα δεκάδες αυτοκίνητα να σταθμεύουν στους γύρω δρόμους.
@ Μέχρι σήμερα δεν ξέρει κανείς τι προτίθεται να γίνει με το χώρο που λέγεται ότι μπορεί να μετατραπεί σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Υποτίθεται ότι θα γινόταν μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου και του νοσοκομείου προκειμένου να αναλάβει ο δήμος με δικά του μέσα την διάνοιξη του οικοπέδου
προς την βόρεια πλευρά. Βέβαια επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να εκδοθούν οι σχετικές άδειες και δεν πρέπει να δημιουργήσουν ένα χώρο παράνομο και χωρίς την ασφάλεια που επιβάλλεται στις περιπτώσεις των υπαίθριων χώρων στάθμευσης.
@ Απουσιάζουν τα κόμματα όπως της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ από τον δημόσιο διάλογο που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσιογραφίας. Δεν έχει τοποθετηθεί κανένα κόμμα, λέτε και έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη, για την μελέτη της πεσμένης γέφυρας, για το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο νοσοκομείο, την κατάσταση στα στρατόπεδα του Περιγιαλίου, το κτήριο του κάτω νοσοκομείου και πολλά ακόμη.
@ Δεν έχω φυσικά απαίτηση να τοποθετηθούν πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όμως δεν αποτελούν για τον κόσμο σοβαρούς φορείς στους οποίους μπορούν να στηριχθούν και να ελπίζουν ότι θα ακούσουν τα προβλήματα που τους ξύνουν στην καθημερινότητα τους.
@ Ακούω ότι η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου φυλλορροεί σιγά, σιγά και δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το 2028 συμπαγής ώστε να διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του δήμου. Ακούω ότι από τώρα κάποιοι άρχισαν να φλερτάρουν με άλλες παρατάξεις και θεωρώ ότι πολλοί από αυτούς θα τους
δούμε με άλλους συνδυασμούς το 2028.
@ Δεν νομίζω ότι ο συνδυασμός του Χαράλαμπου Χρυσανίδη θα έχει τύχη ούτε το 2028 όποιος και αν μπει τότε επικεφαλής. Δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά ούτε ο Δρακονάκη αλλά ούτε και ο Καλανταρίδης. Αναφέρομαι σε αυτούς γιατί οι φιλοδοξίες τους είναι γνωστές.
@ Σήμερα θα δούμε αν θα μπόρεσε ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών ο κ. Βαφείδης να πείσει τους συναδέλφους του να κλείσουν τα καταστήματα τους ώστε να συμμετέχουν στην απεργία που γίνεται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει φέρει η κυβέρνηση.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα