Έκλεισε ο Ζησίμου με τον Μέτιο

Σας είχα ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι παίζει δυνατά το όνομα του Παύλου Ζησίμου για μια θέση υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό του Χρίστου Μέτιου. Μαθαίνω ότι σύντομα θα τον ανακοινώσει και μένει τώρα να κάνει και μια εκδήλωση παρουσίασης όλου του ψηφοδελτίου του.
@ Ο Παφλαδέλης που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου και ακούσθηκε το όνομα του για υποψήφιος δήμαρχος Θάσου έκανε πίσω και το κόμμα του ψάχνει ένα νέογια να κατεβάσει στο νησί. Μένει να δούμε ποίος θα είναι αυτός ο νέος.
@ Φυσικά η αγανάκτηση όλων των επαγγελματιών της Κουντουριώτου έχει ξεχειλίσει αλλά υπάρχει και ένα ακόμη πρόβλημα που αν δεν διορθωθεί από τώρα θα δημιουργήσει μόνιμα προβλήματα στο συγκεκριμένο δρόμο και αυτό είναι ότι επιμένουν να κατασκευάσουν διαχωριστικές νησίδες. Αν συμβεί όμως κάποιο ατύχημα από που θα φεύγουν τα αυτοκίνητα αναρωτιούνται όλοι οι διαμένοντες στην οδό Κουντουριώτου; Αυτό φυσικά δεν ενδιαφέρει ούτε τον Μουριάδη αλλά ούτε και τον Ιακωβίδη.

@ Ένας ακόμη δικηγόρος προστέθηκε στην νομική υποστήριξη του συνδυασμού “ο τόπος της ζωής μας”.
Πρόκειται για τον Νίκο Τσιγαρατζόγλου και μαζί με τους Νίκο Σιδηρόπουλο και Σωτήρη Τσιμπάνη ετοιμάζονται όπως λένε για τις εκλογές του Οκτωβρίου αλλά και την επόμενη μέρα στον δήμο.
@ Ευτυχώς που ο σύλλογος των εργαζομένων στους δήμου Καβάλας και Νέστου ζήτησε από τους δημάρχους να δώσουν αυτές τις ημέρες με τις υψηλές θερμοκρασίες μπουκάλια με νερό στους εργαζόμενους στην καθαριότητα διαφορετικά οι άνθρωποι θα κοράκιαζαν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα