Ένα δελτίο τύπου από τον Μέτιο που χειροκροτεί τον εαυτό του γιατί πέτυχε το απόλυτο τίποτε

@ Καλά όλα τα λεφτά είναι το σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Μέτιος για τη συμπλήρωση ενός χρόνου στο τιμόνι της περιφέρειας. Το θράσος του ανθρώπου δεν έχει όρια όμως σας αφήνω να διαβάσετε ένα δελτίο τύπου κενό από τα μεγάλα επιτεύγματα που λέει ότι έκανε ο περιφερειάρχης.
@ Το δελτίο τύπου λοιπόν έχει ως εξής «Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τη νίκη που μας έδωσαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Στο χρόνο που πέρασε ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες συχνά υπερέβαιναν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας». Ποιες είναι αυτές οι κρίσεις που υπερβαίνουν τις αρμοδιότητες της περιφέρειας δεν μας εξηγεί και μας αφήνει στα μαύρα σκοτάδια της άγνοιας.
«Αντιδράσαμε πάντοτε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας». Ποιο είναι το σχέδιο που έχει ο Μέτιος μάλλον το αγνοεί και ο ίδιος.
«Συνεργαζόμαστε αλλά και διεκδικούμε από την κυβέρνηση, εργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και με όλους τους φορείς, συνθέτουμε απόψεις.
Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.
Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας για τον τόπο και τους πολίτες.». Και μετά θα ξυπνήσει και θα δει ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει τίποτε και απλά δεν κοροϊδεύει τους πολίτες με τα ψέματα του αλλά τον ίδιο του τον αυτό.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα