Εντυπωσιακές αποκαλύψεις από τον Αντωνιάδη Στο κτήριο της αστυνομίας εργάζονται πολλά άτομα το επισκέπτονται πολλοί Καβαλιώτες και γι΄ αυτό θα γίνει η ενεργειακή του αναβάθμιση

@ Έγιναν όπως σας τα είχα γράψει τα πράγματα με την επίσκεψη του χωρικού αντιπεριφερειάρχη στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης της Καβάλας και στη συνάντηση που είχε με τον αστυνομικό διευθυντή Γιάννη Καραμανλή. Τι είπε ο παμμέγιστος χωρικός αντιπεριφερειάρχης. Ότι στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης εργάζονται πολλά άτομα! Φοβερή ανακάλυψη, ότι επίσης μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος, δεν το ήξερα και ευτυχώς που μου το είπε ο Αντωνιάδης και ότι το κτήριο έχει να συντηρηθεί από τότε που έχει κατασκευαστεί. Γι΄ αυτές τις αποκαλύψεις λοιπόν πετάχθηκε μέχρι την αστυνομική διεύθυνση για να ενημερώσει τον κ. Καραμανλή και να του πει αυτό που ήξερε ήδη ότι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης.
@ Μετά από αυτές τις τεράστιες πολιτικές παρεμβάσεις πως είναι δυνατόν να μη πάει ο τόπος μας μπροστά;
@ Μόνο που ξέχασε να του πει του αστυνομικού διευθυντή ότι το αναβαθμίζει το κτήριο ενεργειακά γιατί υπάρχουν και κρατούμενοι στο δεύτερο όροφο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα