Επικρατέστερος για πρόεδρος της ΔΙΑ.ΜΑΘ ο Θόδωρος Μουριάδης- Νέα αναβολή της ψηφοφορίας από τον Μαμτσάκο που φοβάται να χάσει

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου που έγινε χθες στην Κομοτηνή και στα γραφεία της ΔΙΑ.ΜΑΘ. Την αναβολή την πήρε ο σημερινός πρόεδρος της ΔΙΑ.ΜΑΘ δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος όπως είχε το δικαίωμα και ο λόγος ήτανε ότι δεν του έβγαιναν τα κουκιά ελπίζοντας ότι σε μια εβδομάδα θα τα βρει όταν θα επαναληφθεί η διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου.
@ Έμαθα όμως ότι ως επικρατέστερος για την προεδρεία της ΔΙΑ.ΜΑΘ είναι πλέον ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και παίζει και ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης όχι όμως με τόσες πιθανότητες. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Δράμας όσο και αν το επιθυμούσε δεν μπορεί να μαζέψει εκείνους τους σταυρούς που θα το φέρουν πάλι στη θέση του προέδρου της ΔΙΑ.ΜΑΘ.
@ Φαίνεται τελικά ότι οι επιλογές των δημάρχων της περιφέρειας έχουν γίνει και όσο και να προσπαθεί ο δήμαρχος Δράμας μάλλον δεν του βγαίνει εκτός και αν πέσουν από την Αθήνα οι μεγάλες δυνάμεις.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα