Επιτίθενται για ακόμη μια φορά Μουριάδης και Ελευθεριάδου σε βάρος της ΒΦΛ

Δεν γνωρίζω τι επικοινωνιακή επίδειξη ήταν αυτή μεταξύ του Μουριάδη και της Ελευθεριάδου προκειμένου όπως ανακοίνωσαν να συζητήσουν για θέματα αναπτυξιακά όταν είναι γνωστόν τοις πάσι ότι δεν γνωρίζει ο δήμαρχος τι σόι ανάπτυξη θέλει να κάνει και η Ελευθεριάδου έχει μαύρα μεσάνυχτα από αναπτυξιακά θέματα.
@ Δύο άνθρωποι που έχουν βρεθεί απέναντι στα δικαστήρια και όταν δεν θέλει να δει ο ένας τον άλλο έτσι ξαφνικά συναντιούνται και μιλάνε υποτίθεται για την ανάπτυξη του δήμου. Και αντί να πουν κάτι σχετικό με το θέμα που υποτίθεται συναντήθηκαν τι είδαμε; Την Ελευθεριάδου να κάνει μια στροφή και να αναφέρεται στην μη τοποθέτηση φίλτρων που έπρεπε να είχαν μπει στην ΒΦΛ σπρώχνοντας τον δήμαρχο να βρεθεί χθες στην εισαγγελία και να καταγγείλει τις ενοχλήσεις της κυρίας Τάνιας και κάτι τύπων σαν τον Κουνάκο γιατί οι μυτούλες τους δεν μύριζαν γιασεμί αλλά κάτι που δεν μπορούσαν να περιγράψουν.
@ Δεν είχαν λοιπόν με τι άλλο να ασχοληθούν και βρήκαν κοινό σημείο επαφής πάλι την ΒΦΛ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μουριάδης παρακινούμενος από την Ελευθεριάδου και τους Συριζαίους που προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην βιομηχανία. Η πρώτη φορά ήτανε όταν μάζεψε μόνο τους Συριζαίους με τους περισσότερους εκπροσώπους φορέων να αρνούνται να συσκεφθούν για τις εργατικές διαφορές της ΒΦΛ με τους 135 και τώρα γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να δημιουργήσει προβλήματα πάλι στο εργοστάσιο αφού οποιαδήποτε προσπάθεια του να το κάνει μέχρι τώρα με τους απολυμένους και προσλαμβανόμενους δεν πέτυχε.
@ Αυτός είναι ο Μουριάδης αυτή είναι και η Ελευθεριάδου που για ακόμη φορά λειτουργούν επιθετικά σε βάρος της βιομηχανίας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα