Ερωτηματικά για τα ανακλαστικά του δήμου Καβάλας Έγινε απολύμανση στο κτήριο του Δημαρχείου;

Please select a featured image for your post

Μπορεί να έγιναν τέστ σε όσους ήρθαν σε επαφή με τον δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Καβάλας Κώστα Βακιρτζή, αλλά όπως φαίνεται μάλλον αψήφιστα παίρνει η διοίκηση του δήμου το γεγονός ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος την ίδια μέρα στην οποία βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είχε «σουλατσάρει» σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του Δήμου σε όλα τα γραφεία του ορόφου του μεγάρου Χέρτζοκ!

Η πρώτη κίνηση που έγινε ήταν να μπει σε προληπτική καραντίνα ο δήμαρχος Καβάλας και από ότι γνωρίζουμε είναι τουλάχιστον επτά ημέρες.

Ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης σύμφωνα με πληροφορίες είχε γευματίσει με τον κύριο Βακιρτζή την ημέρα της εθνικής επετείου, μια μέρα πριν διαπιστωθεί ότι ο αντιδήμαρχος μετά το τεστ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στέλνοντας πλήθος υπαλλήλων του Δήμου Καβάλας για την ίδια διαδικασία!

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι κάποιοι της διοίκησης, πιέζουν να γίνουν δια ζώσης συμβούλια την βδομάδα που διανύουμε, πράγμα που αντίκειται στα μέτρα που λαμβάνονται σε περιοχές με πορτοκαλί επίπεδο, πόσο μάλλον στον δήμο Καβάλας που έχει διαπιστωμένα θετικά κρούσματα κορωνοϊού;

Ένα επι πλέον ερώτημα είναι αν έγιναν στο δημαρχείο απολυμάνσεις και μάλιστα σχολαστικές για να ασφαλιστεί περισσότερο το κτήριο και αν μπήκαν υπάλληλοί του σε καθεστώς εργασίας από απόσταση μια και θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω προφύλαξη των υπαλλήλων.

Από ότι γνωρίζουμε μετά την ύπαρξη κρουσμάτων στην Δημωφέλεια με ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση τονίζει ότι: «μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 που διαπιστώθηκε σε μέλος του Δ.Σ. της Δημωφέλεια, τίθενται σε προληπτική καραντίνα τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 14:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε αφού λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά).

Όλες οι υπηρεσίες της Δημωφέλεια λειτουργούν κανονικά στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας όπως ο νόμος ορίζει».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα