Ετοιμάζουν τον Κουφατζή για πρόεδρο της ΔΕΕΠ για να χρίσει το 2028 τον Μάκη υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ

Με το μυαλό τους ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις κάποιοι στη νέα δημοτική ομάδα του Παπαδόπουλου από όσους φυσικά του έχουν απομείνει.
@ Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Παπαδοπουλος δεν προτίθεται να κάνει κανένα δημόσιο απολογισμό για την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και τώρα έβαλε μπρος το νέο πενταετές σχέδιο του που είναι η άλωση της ΝΔ και η επικράτηση των δικών του στην νέα νομαρχιακή του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές ώστε στη
συνέχεια να το “χρίσουν” υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος το 2028.
@ Επειδή ο νυν πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μπάμπης Δράκος δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος πρόεδρος προωθεί η ομάδα Παπαντίδη, Αθανασιάδου, Παπαδοπούλου και Παραντινού το δημοτικό σύμβουλο του “ τόπου της ζωής μας” Μπάμπη Κουφατζή!
@ Φυσικά όλοι οι παραπάνω θα προσπαθήσουν να είναι και στην νομαρχιακή επιτροπή που θα προκύψει μετά τις εσωκομματικές εκλογές.
@ Πιστεύει λοιπόν ο Παπαδόπουλος, μυαλό δεν έβαλε, ότι με την ανοιχτή υποστήριξη της ΝΔ θα μπορέσει να κερδίσει τον Μουριάδη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος το 2028 όπως και τον Γιάννη Εριφυλλίδη που έχει δηλώσει ότι θα κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές στο τέλος της πενταετίας.
@ Φυσικά ο Παπαδόπουλος δεν λέει να καταλάβει, προφανώς έτσι τον βολεύει να σκέφτεται, ότι το θέμα δεν είναι αν θα το στηρίξει η ΝΔ αλλά ο κόσμος που όμωςδεν τον θέλει. Αυτοί λοιπόν που απέμειναν, του καλλιεργούν αυτή την προοπτική γιατί τους συμφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι ώστε να αποκλείσουν άλλες υποψηφιότητες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον Μουριάδη , ναι καλά διαβάζεται, προκειμένου να πάρει και μια τρίτη θητεία.
@ Αφού τα έκανε μπάχαλο ο Ντίνος Κλειτσιώτης με την υποψηφιότητα του στον δήμο Καβάλας αφού λίγες μέρες πριν από την κατάθεση των ψηφοδέλτιών, τα βρόντηξε και έφυγε λόγω αδυναμίας να παλέψει, τώρα περιμένει να προσδιοριστούν και οι τρεις δίκες στις οποίες θα είναι κατηγορούμενος για
παράβαση καθήκοντος και όπως ακούω και για πλαστογραφία. Οι δίκες είναι σοβαρές και αυτό που λέγεται στους νομικούς κύκλους της Καβάλας είναι ότι τις καταδίκες τις έχει στο τσεπάκι του.
@ Μέχρι σήμερα και μετά από τον μεγάλο θόρυβο που δημιουργήθηκε με την απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου να περιορίσει τις θέσεις στάθμευσης, δεν ήρθε ακόμη προς ψήφιση στο διοικητικό του συμβούλιο του νοσοκομείου το θέμα της προγραμματικής συμφωνίας με τον δήμο για την δημιουργία ενός εξωτερικού χώρους στάθμευσης. Έτσι παραμένει η κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί τις πρώτες μέρες μετά την απαγόρευση και στους δρόμους εκτός του νοσοκομείου συνεχίζεται να γίνεται το έλα να δεις. Δεν νομίζω ότι αυτός ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης δεν θα δημιουργηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν θέματα με τις άδειες κατασκευής του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα