Φοβήθηκαν τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών ο περιφερειάρχης και οι ουρές του έμμισθες και διορισμένες και απουσίαζαν από τους σημερινούς εορτασμούς της απελευθέρωσης του νησιού

@ Στα Λιμενάρια εορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα η 108η επέτειος από την απελευθέρωση της Θάσου με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλου ενώ στο λιμάνι των Λιμεναρίων τιμητικά βρισκόταν η Τορπιλάκατος «Τρουπάκης» του Πολεμικού Ναυτικού.
@ Συγκεκριμένα μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκε δοξολογία για την απελευθέρωση του νησιού από τον μακραίωνο οθωμανικό αλλά και αιγυπτιακό ζυγό. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια κ. Λόβουλου. Ενώ ακολούθως τελέσθηκε τρισάγιο στο παρακείμενο ηρώο καθώς και κατάθεση στεφάνων.
@ Στις εκδηλώσεις εκτός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου παρέστησαν ο Δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης με πολλά από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΕ Θάσου και εκπρόσωπος του νησιού στην Περιφέρεια Μαρία Πολυμέρου, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Στρατηγός Διοικητής του Γ Σώματος Στρατού, ο Στρατηγός Διοικητής της ΧΧΤΘΜ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας κ. Ι. Καραμανλής, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Καβάλας κ. Βρύζας και ο Διοικητής της ΠΥ Θάσου κ Κοντογεωργιου όπως και ο Πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας.
@ Ιδιαίτερα αρνητικά σχολιάσθηκε η πλήρης απουσία της διοίκησης της Περιφέρειας, η οποία αποδίδεται περισσότερο στην αποτυχία του περιφερειακού προγράμματος για τις επιχειρήσεις εξαιτίας του κορονοϊού και στις καθολικές διαμαρτυρίες των Θασίων επιχειρηματιών και ξενοδόχων. Αν και δεν ήταν πιθανό σε μία τέτοια πανηγυρική ημέρα να σημειωθούν παρατράγουδα ή αποδοκιμασίες παραταύτα ο περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, οι θεματικοί και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι προτίμησαν, όπως φαίνεται, να μην παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της Θάσου. Παρόλα αυτά οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς αυτούς.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα