Για λογαριασμού ποιανού εισπράττει τα χρήματα από την πώληση των βιβλίων η υπάλληλος της «δημωφέλειας»;

@ Κάποιοι νομίζουν ότι είναι παιχνίδι οι συνεδριάσεις της δημοτικής κοινότητας Καβάλας και μπορούν να παρεμβαίνουν να αλλάζουν τον αριθμό των θεμάτων χωρίς να ενημερώνουν την πρόεδρο του συμβουλίου την Φωτεινή Κόγια. Αυτός ήταν ο λόγος της αναβολής της συνεδρίασης χθες και όχι ότι δεν σχηματίσθηκε απαρτία.
@ Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση των βιβλίων με τα κείμενα τριών συγγραφέων που πήραν την παραγγελία από το φεστιβάλ Φιλίππων για να γράψουν τρία θεατρικά έργα για τον Σολομό. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι δεν γνωρίζει ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Μποζούδης να έχει δοθεί τέτοια εντολή να εκτυπωθούν από εκδοτική εταιρεία και όπως μου είπε θα το ψάξει το θέμα.
@ Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως πουλάει μια ιδιωτική εταιρεία τα συγκεκριμένα βιβλία και με ποια συμφωνία.
@ Ο κ. Μποζούδης μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη γύρω από αυτή την ιστορία της έκδοσης του βιβλίου. Μήπως ρωτώ γνωρίζει κάτι ο κ. Γκόνης που το προλογίζει; Διότι αν δεν γνωρίζει ούτε ο Γκόνης τότε κάτι έγινε που δεν θέλω τώρα τουλάχιστον να το γράψω.
@ Όμως ο κ. Μποζούδης έλεγε ότι δεν πληροφορούμε σωστά γιατί δεν τον ρωτώ. Τώρα που τον ρώτησα τι έγινε με το παραπάνω θέμα μου είπε ότι δεν ήξερε. Εγώ να συνεχίσω να βγάζω μόνος μου τις ειδήσεις ή να τον περιμένω να με ενημερώνει και μετά να τις γράφω;
@ Χθες το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κορίνα Χιώτη- Πρασσά που διετέλεσε και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μου είπε ότι ζήτησε εκπροσωπώντας την δημοτική παράταξη της Τσανάκα επιστολή στον κ. Μποζούδη από τον οποίο ζητά να τις δοθούν όλες οι συμβάσεις από την παράσταση «Σολωμικά» των ηθοποιών, του σκηνοθέτη, του σκηνογράφου και των συγγραφέων.
@ Ενημερωτικά να σας αναφέρω ότι την παραπάνω παράσταση τη σκηνοθέτησε ο Γκόνης δωρεάν γιατί δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς αφού είχε συμπληρώσει τον αριθμός των δύο παραστάσεων που δικαιούται να σκηνοθετήσει.
@ Όμως μου κάνει εντύπωση και κάτι άλλο. Ποιος έδωσε εντολή στην υπάλληλο της «δημωφέλειας» στο τουριστικό περίπτερο στην πλατεία Κονσουλίδη να πουλάει το βιβλίο και να εισπράττει για λογαριασμό του ιδιώτη; Αυτά που συμβαίνουν είναι τρελά πράγματα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα