Είπα και γω ποιος φταίει που η διοίκηση του Μουριάδη έπαθε φούιτ πριν ακόμη ξεκινήσει το ταξίδι της; Ο κορονοιός, μάλιστα ο κορονωιός αυτοπροσώπως. Ναι αυτός φταίει που τους κρατούσε από τα πόδια και δεν μπόρεσαν να ετοιμάσουν τις μελέτες αλλά και να διορθώσουν το σύστημα εσωτερική λειτουργίας.
@ Εκεί όμως που με κούφανε ήταν που ξέθαψε τα χρήματα που είχε πάρει η «Δημωφέλεια» από τον ΟΛΚ το 1,5 εκ. ευρώ και είπε ότι θα κάνει πράξη αυτό που έλεγε η προκάτοχός του για την δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου. Εδώ αυτά που έχουμε δεν μπορεί να τα λειτουργήσει ο δήμος θέλει να φορτωθεί με νέο πονοκέφαλο.
@ Για να μη σας πονοκεφαλιάζω και εγώ είμαι όμως αναγκασμένος να σημειώσω ότι ο Μουριάδης αισθανόμενος την πίεση των πολιτικών του αντιπάλων να κάνει τον απολογισμό του ενός χρόνου στην διοίκηση του δήμου ο δήμαρχος μάζεψε ότι μπορούσε και το φόρεσε για να καλύψει την γύμνια του.
Για όλα φταίει ο κορονοιός
