Για την Πέμπτη αποφασίσθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της έλευσης των μεταναστών έξω από του Ασημακοπούλου στις 5 μετά το μεσημέρι

Για την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα έχει αποφασισθεί από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία» για την Καβάλα Νίκο Ξανθόπουλο να γίνει η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» κατά της απόφασης της κυβέρνησης να φέρει νέους μετανάστες στην συγκεκριμένη δομή. Σε αυτή την κινητοποίηση θα συμβάλει και το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας όπως και στο να οργανωθεί και μια δεύτερη διαμαρτυρία ανήμερα των εγκαινίων της έκθεση του επιμελητηρίου έξω από το κτίριο στην Νέα Καρβάλη.
@ Από σήμερα στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει τραπεζάκι, αν ο καιρός το επιτρέψει, που υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας Ξανθόπουλου θα συγκεντρώνουν τις υπογραφές των Καβαλιωτών που συμφωνούν με την μη έλευση στην Καβάλα και άλλων μεταναστών.
@ Αυτό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι τι θα κάνει το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και ο πρόεδρος του Θόδωρος Πεφάνης δηλαδή αν θα συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ύστερα από το αίτημα που έχει στα χέρια του από προχθές του Νίκου Ξανθόπουλου ή όχι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα