Γιάννης Εριφυλλίδης: “Τζάμπα μάγκας” ο Μουριάδης – Δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να σώσει την ομάδα του ΑΟΚ

Σκληρή κριτική στον Μουριάδη για την επιστολή που έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα στον Αυγενάκη για την ομάδα του ΑΟΚ έκανε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Σημείωσε ότι η επιστολή ήταν για τις εντυπώσεις, αφού μόνο με νομοθετική τροπολογία θα μπορούσε να δοθεί χάρη στην τοπική μας ομάδα και ότι τουλάχιστον να μην μας λέει ο Μουριάδης ότι ακολούθησε την “θεσμική οδό” και έστειλε την επιστολή. «Δεν είμαστε ιθαγενείς ούτε τόσο άσχετοι ώστε να καταπίνουμε αμάσητα όσα λέει ο δήμαρχος Καβάλας», συμπλήρωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης.
@ Και λέω εγώ πως είναι πραγματικά πρωτόγνωρο ένας δήμαρχος να εμφανίζεται απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού σαν μάνατζερ των συμφερόντων ενός ιδιώτη επενδυτή μίας ομάδας, χωρίς η τοπική κοινωνία να τον ξέρει αυτόν και τις προθέσεις του. Αυτά είναι τα νέα “αποικιοκρατικά” ήθη που θέλει να εισάγει στην κοινωνία μας ο αυτοκράτωρ Μουριάδης, ο οποίος φαίνεται πως φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει τον Καναδο-ιρανό επενδυτή για να χτίσει την προσωπική του πολιτική κυριαρχία.
@ “Τζάμπα μάγκας” ο Μουριάδης κατά τον Γιάννη Εριφυλλίδη, θέλει να σώσει την ομάδα με τα χρήματα του Καναδο-ιρανού και δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη εγκαίρως, όπως είχε βάλει στο παρελθόν ο Στάθης Εριφυλλίδης σε μία παρόμοια κρίση. Πραγματικά, αν ήθελε ο Μουριάδης να σώσει την ομάδα, θα έπρεπε να παρέμβει νωρίτερα.
@ Και εγώ λέω πως ο Μουριάδης είχε τον σκοπό του, δεν έδωσε νωρίτερα χρήματα γιατί ήθελε να αφήσει τους τρεις μετόχους να φτάσουν σε αδυναμία για να φέρει τον Καναδο-ιρανό και να ελέγξει την ομάδα.
@ Φίλος των λιονταριών και των τίγρεων ο Καναδο-ιρανός νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΚ μας πληροφορεί τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, αλλά κουβέντα για λεπτομέρειες της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Αλήθεια, τι μας νοιάζει η αγάπη του Άλεξ Χατζιτάγκι για τα λιοντάρια και τις τίγρεις; Μήπως θέλουν μας πουν ότι στην Καβάλα έρχονται μόνο επενδυτές που ξέρουν από… άγρια θηρία;
@ Πάντως με 250 εκατομμύρια δολάρια περιουσία, μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο κύριος Χατζιτάγκι δεν έδωσε φράγκο στους τρεις μετόχους του ΑΟΚ. Τι ήταν δηλαδή γι’ αυτόν να αγοράσει τις μετοχές των μετόχων και να τους δώσει τα λεφτά τους; Δεν ξέρω, αν δεν δούμε το χρώμα του χρήματος θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ δύσπιστοι.
@ Και ποια είναι αυτή η σημαντική τουριστική έκταση που αγόρασε ο Καναδο-ιρανός επιχειρηματίας και θέλει να επενδύσει με 1 δισεκατομμύριο ευρώ; Και πώς θα κάνει τέτοια επένδυση με περιουσία 250 εκατομμύρια δολάρια; Μήπως οι ιθαγενείς έχουν πάθει παράκρουση και βλέπουν τα μάτια τους αστράκια και… δολάρια;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα