Γιατί Μουριάδης δεν αποκαλύπτει η πολεοδομία ποιον θεωρεί ιδιοκτήτη της ακτής της Καλαμίτσας

Και ενώ ο κόσμος απολαμβάνει τα μπάνια του παρά τα χαζά που κάνει ο καιρός ο δήμαρχος μαζί με τον πρώην δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή έχουν πέσει σε βαριά κατάθλιψη γιατί δεν μπόρεσαν από το 2013 να περάσουν την ακτή της Καλαμίτσας ολοκληρωτικά στα χέρια της ΕΤΑΔ. Ο Μουριάδης με τον Σιμιτσή
ίσως αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο ως ιδιοκτήτες ενός χώρου να μη τον θέλουν και να προσπαθούν να τον χαρίσουν σε μια εταιρεία.
@ Είναι από αυτά που αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνουν αλλά δεν μπορείς να τα απαντήσεις γιατί δεν γνωρίζεις τι παίχτηκε μέσα στα κλειστά γραφεία των Αθηνών.
@ Ενώ σήμερα με το ακλόνητο χαρτί που έχει ο δήμος το κτηματολογικό φύλλο με το οποίο αποδεικνύεται ότι η ακτή της Καλαμίτσας ανήκει στον δήμο Καβάλας θα μπορούσε να την είχε μετατρέψει σε μια ακτή που όντως θα ήταν του λαού. Αλλά ο Μουριάδης ανεβοκατέβαινε στην Αθήνα για να κλείσει μια συμφωνία βλαπτική για τον δήμο όμως ούτε και αυτό μπόρεσε να το πετύχει.
@ Στο έγκλημα σε βάρος του δήμου έχει συμπαραστάτη ο Μουριάδης και τον αρχικό εμπνευστή τον Κωστή Σιμιτσή που λόγω ασχετοσύνης ή δεν ξέρω τι άλλο έκανε ότι ήταν δυνατόν για να δώσει την ευκαιρία να αμφισβητεί η ΕΤΑΔ την ιδιοκτησία του δήμου.
@ Θρασύτατος και εύπλαστος πολιτικός της μηδενικής προσφοράς επιχειρηματολογεί με τρόπο που είναι να αναρωτιέται κανείς μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν από το 2013 πως οι Καβαλιώτες του είχαν εμπιστευτεί τον δήμο;
@ Με σχόλιο του στο fb την περασμένη εβδομάδα ούτε λίγο, ούτε πολύ όλοι δεν ξέρουν τι λένε και μόνο αυτός έχει το προνόμιο της αλήθειας.
@ Και επειδή ο δήμαρχος ως πρώην στρατιωτικός τα λέει τσεκουράτα και δεν φοβάται τίποτε και κανένα ρίχνει το γάντι στην Αναστασιάδη Ιωσηφίδου και τις λέει κλείνοντας της στην νέα επιστολή του “Τέλος τονίζεται πως είναι προφανές, εύλογο και σύννομο, η έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, να ασκηθεί, μόνον για εκείνα τα κεφάλαιά της, που απέρριψαν τους ισχυρισμούς, τις αρνήσεις και τις ενστάσεις που πρόβαλε πρωτόδικα ο Δήμος μας, και που αφορούν το μόνο διεκδικούμενο τμήμα του ακινήτου που αφέθηκε επί δεκαετίες σε κοινή χρήση, και έτσι έγινε κοινόχρηστο δημοτικό πεζοδρόμιο και κράσπεδο.
Και επειδή «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» καλούμε την κ.Ιωσηφίδου να αφήσει τις ανούσιες, δίκην πυροτεχνημάτων απειλές της. Αν πιστεύει πως υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ας ενεργήσει τα νόμιμα”.
@ Δεν γνωρίζω αν θα σηκώσει το γάντι η κ. Ιωσηφίδου όμως εγώ προκαλώ τον Μουριάδη να δώσει στην δημοσιότητα την έκθεση της πολεοδομίας της Καβάλας μετά την αυτοψία που έκανε στην ακτή για να διαπιστώσουν οι Καβαλιώτες αν τα κτήρια μέσα σε αυτήν είναι επικίνδυνα ή όχι και προς ποιον την απηύθυνε. Προς τον δήμο ως κάτοχο ή προς την ΕΤΑΔ;
@ Άντε να σε δω Μουριάδη λεβέντη τι θα κάνεις. Διότι αν στην έκθεση της πολεοδομίας απευθύνεται προς τον δήμο και όχι προς την ΕΤΑΔ όλα όσα γράφεις στις επιστολές σου επιχειρηματολογώντας υπέρ της δεύτερης έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είπε ο νομικός του δήμου στην αστυνομία για να
γλυτώσει το αυτόφωρο ο Σταυρίδης. Άντε δήμαρχε να δούμε πόσο καθαρός ουρανός είσαι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα