Γιατί βάζει ο Πασχαλίδης για δεύτερη φορά πλάτη στον Πασοκτή Μουριάδη; Να πάρει δημόσια θέση για το πολιτικό ατόπημα του κυβερνητικού βουλευτή το κόμμα της ΝΔ κ. Δράκο

@ Έρχομαι τώρα στο κυβερνητικό βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη που για δεύτερη φορά βάζει πλάτη στον Μουριάδη η πρώτη ήταν όταν συνέπλευσε με την Ελευθεριάδου στη σύσκεψη του δημάρχου για τις σχέσεις των εργαζομένων στην ΒΦΛ με την εταιρεία και την παρέμβαση του στον Βρούτση για να γίνει η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στο υπουργείο εργασίας. Η δεύτερη είναι τώρα που μια μέρα πριν από την απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της Καβάλας δίνει στην δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου με την επίσκεψη του στο υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας το οποίο δεν είναι αρμόδιο για θέματα χώρων στάθμευσης προκειμένου να στείλει το μήνυμα και προς το δικαστήριο αλλά και προς τον Μουριάδη ότι τον στηρίζει.
@ Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Πασχαλίδης με τον Μουριάδη και του προσφέρει όποτε ο δήμαρχος του ζητήσει χείρα βοηθείας αλλά κάποιος κύριε πρόεδρε της ΝΟΔΕ Μπάμπη Δράκο δεν πρέπει να του υπενθυμίσει ότι ο δήμαρχος βγήκε με τη σημαία του ΚΙΝ.ΑΛ; Εκτός και αν έχει εγγραφή ως μέλος της ΝΔ ο Μουριάδης και το αγνοώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα