Η Αναστασία Ιωσηφίδου έστειλε μήνυμα στον Πεφάνη για να ετοιμάσει την δικαιολογία του για το άλλο δημοτικό συμβούλιο

@ Δεν με εκπλήσσει η αυταρχική συμπεριφορά του Πεφάνη. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της Πέμπτης που ήταν αφιερωμένη στο σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Καβάλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου “έκοψε” χωρίς πολλά – πολλά τη συζήτηση για τα προ ημερησίας διάταξης ερωτήματα που θέτουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ο Μάκης Παπαδόπουλος είχε ζητήσει μάλιστα από το πρωϊ της Πέμπτης να γίνει κανονικά η προ ημερησίας συζήτηση και να μπουν οι μελετητές στην τηλεδιάσκεψη μετά από 2 ώρες.
@ Ο Πεφάνης βέβαια εκτός από “Καίσαρας” είναι και ψεύτης. Η Ιωσηφίδου κατήγγειλε στη ραδιοφωνική εκπομπή μας στον SEVEN NEW 94.4 ότι ο Πεφάνης ζήτησε τα προ ημερησίας να γίνουν μετά από τη συζήτηση του θέματος του ΣΒΑΚ. Οι παρατάξεις το δέχτηκαν, για να μην καθυστερήσουν τους μελετητές που θα έκαναν την παρουσίαση. Όταν όμως η συζήτηση για το θέμα του ΣΒΑΚ ολοκληρώθηκε στις 9.40 το βράδυ, ο Πεφάνης έληξε απότομα τη συνεδρίαση και έκλεισε το σύστημα τηλεδιάσκεψης! Γιατί τέτοια πρεμούρα πια κ. Πεφάνη; Τι είχατε να κρύψετε;
@ Η Ιωσηφίδου έστειλε “μήνυμα” πάντως στον Πεφάνη: «τις μέρες που απομένουν μέχρι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, να ψάξει να βρει μία πολύ καλή εξήγηση γιατί έληξε τη συνεδρίαση ενώ ήταν να κάνουμε τα εκτός ημερησίας θέματα και μας πέταξε έξω από την τηλεδιάσκεψη έτσι ξαφνικά».
@ Μουριάδης – Πεφάνης φοβούνται τον έλεγχο της αντιπολίτευσης, λέει ο Μάκης Παπαδόπουλος. «Χθες ειδικά είχαμε κρίσιμα ερωτήματα να θέσουμε στον Δήμαρχο και φαίνεται πώς έτσι βρήκαν τρόπο ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να αποφύγουν τη συζήτηση. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει, ας κάνουν ό,τι θέλουν, προφανώς φοβούνται να δίνουν εξηγήσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί έτσι φαίνεται η “γύμνια” των επιχειρημάτων τους».
@ «Μουριάδης και Πεφάνης ας μας αποκλείσουν και από το δημοτικό συμβούλιο» συμπλήρωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος, «εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυστηρό έλεγχο στη διοίκηση και θα απευθυνόμαστε στους δημότες. Εμείς υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των δημοτών και όχι “των λίγων και εκλεκτών” του κ. Μουριάδη»

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα