Η Αναστασία Ιωσηφίδου η μόνη που διασώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής με τους Μπαχαλάκιδες

Η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου ήταν τραγική σε όποιον την παρακολουθούσε μέσω ιντερνέτ αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι για να ακουσθούν έψαχναν μικρόφωνο σε όλη την αίθουσα. Αν είναι δυνατόν κ. Μαμτσαδέλης ούτε αυτό το απλό δεν μπορέσατε να ελέγξετε.
@ Επίσης ένα άλλο πρόβλημα υπάρχει με τις κάμερες που παραμένουν σταθερές πάνω στο προεδρείο και έχουν μια γενική κάλυψη και ο θεατής προσπαθεί να εντοπίσει το πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου που μιλάει. Λεπτομέρειες ίσως να πει ο κ. πρόεδρος αλλά λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
@ Η μόνη που πήρε θέση προέδρου σε επιτροπή του δήμου από την αντιπολίτευση ήταν την περασμένη Παρακευή η Αναστασία Ιωσηφίδου την οποία πρότεινε ο ίδιος ο δήμαρχος για την θέση της προέδρου της επιτροπής “προσφύγων και μετανάστευσης” που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε απασχολήσει ποτέ την επικαιρότητα γιατί δεν είχε λειτουργήσει.
@ Σήμερα στις 9 το πρωί θα συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή, ένα πολύ σημαντικό όργανο και θα ασχοληθεί με τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. Το τι θα αποφασισθεί στη δημοτική επιτροπή θα είναι καθοριστικό και το τι θα ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας το απόγευμα στο δημοτικό
συμβούλιο.
@ Πρέπει να βάλει ο δήμος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου βραδινή ασφάλεια γιατί τώρα με τα έργα που γίνονται δεν υπάρχει φωτισμός και όλα είναι στα χέρια κάποιων μακρυχέριδων.
@ Δεν ξέρω τι ψάχνουν τα βράδια οι Καβαλιώτες και δεν το βρίσκουν. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι κάθε μέρα θα γίνεται και μια συναυλία στην κεντρική πλατεία μάλλον δεν σκέφτονται σωστά. Υπάρχουν τους πληροφορώ καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και μέχρι τις 5 μετά τα μεσάνυχτα. Αλλά μια καθημερινή μέρα είναι δυνατόν να ζητά κανείς να υπάρχει έντονη ζωή και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα;
@ Όλα τα έχει ζητήσει ο Μουριάδης και όλα τα περιμένει να γίνουν την επόμενη μέρα. Μετά από τα σχόλια μου για τον “Διόνυσο” αναγκάσθηκε να δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη και να δηλώσει ότι έχει τελειώσει το θέμα με το κτηματολόγιο και προχωράει η υπόθεση κανονικά για να βγει πλειοδοτικός
διαγωνισμός. Φυσικά εγώ δεν τον πιστεύω.
@ Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής μετά την άσχετη τοποθέτηση του Χρυσανίδη με αφορμή το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ η οποία ήταν να πάει στο κτήριο του ΕΟΚ, ο Μουριάδης θυμήθηκε να πει ότι ζήτησε από την περιφέρεια του 2 τελευταίους ορόφους του κτηρίου, προκειμένου να τους αξιοποιήσει ο δήμος.
Μετά από 4 χρόνια τώρα θυμήθηκε να πει ο Μουριάδης ότι ζήτησε τους 2 ορόφους, που τους έχει σήμερα η περιφέρεια στο κτήριο του ΕΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορέσει να τους πάρει και να μου το θυμηθείτε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα