Η Αναστασία που παρουσιάζεται και ο ερχομός του κλιμακίου από την Αθήνα

Προχθές αναχώρησε για την Σερβία το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνιστικό φεστιβάλ παραδοσιακών συγκροτημάτων.
@ Χαμός γίνεται σε κάθε συναυλία που δίνουν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες στο “Ακόντισμα”.
@ Μετά από απουσία μιας εβδομάδας στην Αθήνα ο Μάκης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Καβάλα και ρίχθηκε με τα μούτρα στην ανάδειξη των προβλημάτων του δήμου.
@ Φαίνεται ότι η πρώτη εμφάνιση της Αναστασίας Ιωσηφίδου μεθαύριο στο χώρο του ΝΟΚ ως υποψηφίας δημάρχου θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο.
@ Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οργανωτικά θα είναι πιο άρτια η εκδήλωση της από αυτή του Κλειτσιώτη, θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού της κάτι που δεν έκανε ο Κλειτσιώτης και θα αποκαλύψει και το σήμα της δημοτικής της παράταξης κάτι που δεν έκανε επίσης ο Κλειτσιώτης.
@ Ο ένας έτρεξε, λέμε τώρα, και όπως το συνηθίζει στο ποδάρι και παρουσίασε κάτι το οποίο κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν. Η άλλη από τη φύση της λεπτολόγα ετοίμασε τα πάντα και αφού αισθάνθηκε ότι ήταν όλα έτοιμα θα τα παρουσιάσει μεθαύριο στους Καβαλιώτες.
@ Αυτός που ακούω ότι έβαλε μπρος τις προεκλογικές μηχανές του είναι ο οδοντίατρος Δημήτρης Θεοδωρίδης που ετοιμάζεται να κατέβει με την περιφερειακή παράταξη του Μέτιου. Σήμερα ο κ. Θεοδωρίδης είναι σύμβουλος υγείας του περιφερειάρχη και όπως έχω ξαναγράψει μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη υγείας τον Δραμινό κ. Μωυσιάδη κάνουν δουλειά σημαντική πάνω στο συγκεκριμένο τομέα. Στηρίζουν τα νοσοκομεία οικονομικά αλλά και στήνουν δομές άγνωστες μέχρι σήμερα αλλά τόσο σημαντικές.
@ Ευρεία σύσκεψη θα γίνει σήμερα στην Ελευθερούπολη στο δημαρχείο με κλιμάκιο κυβερνητικών παραγόντων στις 8.30 το πρωί προκειμένου να ενημερωθούν και να ενημερώσουν τους αγρότες της περιοχής για το πώς σκέφτεται η κυβέρνηση να παρέμβει ώστε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών που καταστράφηκε η παραγωγής τους από τις θεομηνίες των προηγούμενων ημερών.
@ Στη σύσκεψη θα μετέχουν πέραν των τοπικών παραγόντων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρίστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζος Θεοφάνης Ανδρέας, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου.
@ Τι γίνεται με το θέμα της ακτή της Καλαμίτσας; Προφανώς ο κ. Μουριάδης δεν έχει άλλη πρόταση να καταθέσει και περιμένει δεν ξέρω και εγώ. Κάποιο θαύμα ίσως.
@ Με ένα θαύμα θα λυθεί και το θέμα της λαϊκής αγοράς των Κρηνίδων και για το που θα πάει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα