Η Αργυρίου το κόκκινο πανί στο “Σύγχρονο δήμο” και ο Μουριάδης δεν θέλει να γίνει η δίκη του Γλάνου

Δεν ξέρω αν τα μάθατε τα εκατομμύρια ευρώ στην ΔΕΥΑΚ τα μοιράζουν με το τσουβάλι. Χθες λοιπόν ανακοίνωσε πανηγυρικά ο πρόεδρος Χρόνης παρόντος και του Μουριάδη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρισης ότι έβγαλαν έργα ύδρευση 31 εκ ευρώ. Γιατί τα εκατομμύρια δεν είναι πετσετάκια.
@ Μετά τον πρόεδρο του ΟΛΚ Γιώργο Φιλόσογλου έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Άγγελος Βλάχος μια τηλεοπτική συνέντευξη για να μας πει πόσο ίδρωσε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην καρέκλα του ΟΛΚ για να κλείσει τη συμφωνία της υποπαραχώρησης του λιμανιού “Φίλιππος Β ́” στους Αμερικανούς Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο και του έστειλα μια δωδεκάδα πετσέτες προσώπου για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.
@ Και ενώ Βλάχος και Φιλόσογλου κομπάζουν για την επιτυχία τους λέτε και μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά από το να πάρουν μια απόφαση στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ για την υποπαραχώρηση του λιμανιού “Φίλιππος Β ́” ξέχασαν να μου πουν και οι δύο τι γίνεται το σκάνδαλο της
ενοικίασης του νέου χώρου στάθμευσης μέσα στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος”. Φαίνεται ότι με τη σιωπή τους Φιλόσογλου και Βλάχος θέλουν κάτι να κρύψουν αλλά δεν ξέρω τι.
@ Κατάλαβε ο Μουριάδης ότι η αναρτήσεις της Αργυρίου της άμισθης συμβούλου του για θέματα ψυχική υγείας αλλά και υποψήφιας του δημιουργούν προβλήματα προεκλογικά και της είπε να σταματήσει να αυτοπροβάλεται. Αυτή βρήκε ένα εύσχημο τρόπο για να σταματήσει να κάνει “υψηλού επιπέδου” πολιτική λέγοντας ότι δεν θα μιλήσει τώρα που η Θεσσαλία έχει βουλιάξει στην λάσπη μετά από τις μεγάλες βροχοπτώσεις.
@ Φυσικά ο λόγος που η κ. Αργυρίου σταμάτησε να μας σερβίρει από το fb τις φιλοσοφίες της ήταν γιατί τον Μουριάδη τον άρπαξε διαδικτυακά η άλλοτε πολιτικά αγαπημένη του συνοδοιπόρος Μαρία Τσουρή η οποία βλέπει ότι η Αργυρίου κάνει ζημιά με την αλαζονεία της στην παράταξη “Σύγχρονος Δήμος”.
@ Δεν έχω καταλάβει γιατί βρήκε ο δήμαρχος Θάσου τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές λύση για την έκδοση οικοδομικών αδειών μέσω μια αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Νέστου.
@ Μαθαίνω ότι ο Μουριάδης δεν θέλει να γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου η δίκη Γλάνου που έρχεται πάλι στα δικαστήρια μετά από 10 χρόνια από την εποχή Σιμιτσή στον δήμο. Φυσικά ο Μουριάδης δεν θέλει να αρχίσει μια τέτοια δίκη γιατί θα φέρει πάλι στον δημόσιο διάλογο την ανοχή και τον πλημμελή έλεγχο
από πλευράς του Σιμιστή ως δημάρχου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής που πριν παραδώσει στην Τσανάκα αποκάλυψε την ατασθαλία του Γλάνου για να διασωθεί.
@ Δικό τους παιδί είναι ο Γλάνος του Μουριάδη, του Μιχαλάκη του Κουνάκου και του Σταυρίδη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα