Η Χιώτη- Πρασσά μόνη εναντίον όλων

Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ και όπως άκουσα ο πρόεδρος Μποζούδης άλλαξε την τακτική του και συνοδεύει όλα τα θέματα που φέρνει προς συζήτηση με αναλυτικά εισηγητικά. Μόνο να μην είναι περιστασιακή αυτή η φροντίδα.
@ Αν καλά θυμάμαι η σύμβαση του Γκόνη με το ΔΗΠΕΘΕ τελειώνει τέτοια εποχή του χρόνου. Δεν νομίζω να του την ανανεώσουν; Αν και ο Μουριάδης πολύ θα το ήθελε αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσει κάτω από το βάρος των καταγγελιών για ψυχολογική κακοποίηση.
@ Αχ, αυτή η Μενδώνη τα έχει κάνει μαντάρα στο υπουργείο πολιτισμού.
@ Χθες λοιπόν ο Γκόνης με κομμένα τα φτερά αλλά με το θράσσος στα ύψη ενώ ήξερε ότι δεν μπορεί να πληρωθεί δεύτερη σκηνοθεσία μέσα σε ένα χρόνο έκανε τον γαλαντόμο και πρόσφερε την νέα σκηνοθεσία του.
@ Κανονικά η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ συνεχίζει την μέθοδο των αδιαφανών διαδικασιών σε ότι έχει να κάνει με τις τυπογραφικές εργασίες. Ψήφισε η πλειοψηφία παρά τις επισημάνσεις της Χιώτη- Πρασσά ότι χωρίς προσφορές δεν μπορούν να ψηφίζουν για τις τυπογραφικές εργασίες.
@ Χαμός έγινε με την τοποθέτηση αιρ κοντίσιον στο βαν του ΔΗΠΕΘΕ κόστους 2.500 ευρώ που το υπέγραφε ο Κώστας Πεφάνης για λογαριασμό της εταιρείας αυτοκινήτων όπου εργάζεται και ευτυχώς είχε την πρόνοια να μη ψηφίσει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα